Lämna synpunkter

Här kan du lämna synpunkter på Falkenbergs kommuns verksamheter och service. Dina synpunkter hjälper oss att bli bättre.

Du lämnar din synpunkt i formuläret här på sidan. Vill du hellre göra det via telefon ringer du kontaktcenter på 0346-88 60 00.

Vill du istället berätta att något är fel eller trasigt? Då gör du det på sidan Felanmälan.

Vi svarar dig inom 5 dagar

Vi följer upp alla synpunkter som kommer in och svarar dig inom fem arbetsdagar. För att få ett svar behöver du fylla i dina kontaktuppgifter och hur du vill få svar. Du kan förstås välja att vara anonym, men då kan vi inte berätta för dig hur vi har hanterat din synpunkt.

Din synpunkt blir en allmän handling

När du lämnar en synpunkt blir den och dina uppgifter en allmän handling. Om uppgifterna inte omfattas av sekretess kommer vi att lämna ut dem om någon begär det.

Samtycke om personuppgifter

Genom att skicka in din synpunkt samtycker du till att Falkenbergs kommun behandlar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Du väljer själv vilka personuppgifter du vill lämna eller om du vill vara anonym. Vi behandlar personuppgifterna i syfte att registrera och handlägga ditt ärende samt för att återkoppla till dig om du väljer det alternativet.

Om du har synpunkter på förskola och skola

I formuläret kan du även lämna allmänna synpunkter om förskola, grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning. Om du däremot har synpunkter på en specifik verksamhet, till exempel ditt barns förskola eller skola, vill vi att du i första hand vänder dig till klassföreståndare, avdelningspersonal, expeditionspersonal eller annan personal som arbetar direkt med det område du har synpunkter på. Du kan läsa mer om hur du lämnar synpunkter på förskola och skola

Här lämnar du din synpunkt

Kontaktcenter
Stadshuset, Kuben, Rådhustorget 3C
311 80 Falkenberg
Telefon: 0346-88 60 00
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Öppettider Kontaktcenter
Måndag-torsdag 8-17
Fredag 8-15

Dag före röd dag eller afton 8-15