Skip to main content

Campus Falkenberg startade i januari 2023 och Ă€r en del av Falkenbergs kommun. Campus arbetar med utbildning för vuxna – utbildning som Ă€r riktad mot lokalt och regionalt arbetsliv

PÄ Campus Falkenberg skapas möjligheten att förverkliga drömmar och idéer, delta i utvecklande möten och vÀxa bÄde som individ och yrkesperson. Genom ett brett utbud av utbildningar inom högskola, yrkeshögskola och vuxenutbildning samt vÄr centrala roll som motor, mÀklare och mötesplats för företag och studerande Àr vÄrt syfte att frÀmja kompetenstillvÀxt och innovation.

Var med och skapa din framtid med oss, utbildning, möten och möjligheter genom Campus Falkenberg.

Campus Àr i en uppstartsfas och arbetar aktivt med att ta fram olika utbildningslösningar. MÄnga samtal pÄgÄr med universitet och högskolor, samt med nÀringslivet. Detta för att sÀkerstÀlla att Campus arbete bidrar med viktig och efterfrÄgad kompetens.

Fördjupningskurser för yrkesverksamma pÄ YH-nivÄ

Ta chansen och fortbilda dig! Den 6 november startar utbildningar för dig som yrkesverksam som vill fördjupa dina kunskaper och hÀnga med i utvecklingen. Utbildningarna, som ges via kyh, har flexiblet upplÀgg och gÄr pÄ distans för att möjliggöra chansen för fler. LÀs mer om utbildningarna nedan och ansök till kyh. VÀlkommen med din ansökan!

Energilagring inom batteri och vÀtgas - Fördjupningskurs, distans, 16 veckor

Automation för fastigheter - Fördjupningskurs, distans, 12 veckor

Utbildningarna Àr öppna för ansökan

Campus bygger om

Inför ombyggnationen av lokalerna pÄ Biblioteksgatan 2 har nu Campus tillfÀlligt flyttat in pÄ IgeldammsvÀgen 11.

Du nÄr oss lÀttast via Den hÀr e-postadressen skyddas mot spambots. Du mÄste tillÄta JavaScript för att se den., samt 0346-88 50 50.

LĂ€rcentrum

LÀrcentrum Àr en studerandeservice pÄ hemmaplan som hjÀlper dig att lyckas med dina studier pÄ högskola/universitet och Yrkeshögskola eller pÄ kommunal vuxenutbildning - oavsett utbildningsanordnare. Det Àr kostnadsfritt och öppettiderna Àr generösa och flexibla.

LÀrcentrum Àr en lÀnk mellan högskolan och dig som student. HÀr har du tillgÄng till guidning i utbudet av distansutbildningar, studieplatser och möjligheter till att trÀffa andra distansstuderande.

Campus Falkenberg erbjuder genom LÀrcentrum:

 • StudievĂ€nlig och social miljö
 • Lokaler för grupparbeten eller enskilda studie
 • Möjlighet att skriva tentamen
 • Möjlighet till nivĂ„tester
 • TillgĂ„ng till internet, webbkamera/headset
 • TillgĂ„ng till videokonferensutrustning
 • TillgĂ„ng till kopiering och scanning
 • Inspelningsstudios för ljud och bild
 • Möjlighet till lunch och förtĂ€ring i en trevlig miljö

För nÀrvarande pÄgÄr en större verksamhetsanpassning av vÄra lokaler. Vi berÀknar vara helt klara under april 2024. Under tiden hjÀlper vi dig i vÄra befintliga lokaler. Kontakta oss gÀrna sÄ berÀttar vi mer.

Tentamensservice

Du som lÀser vid universitet eller högskola Àr vÀlkommen att höra av dig med en förfrÄgan om att skriva distanstentamen hos oss.

VÀnligen skicka ett e-postmeddelande till Den hÀr e-postadressen skyddas mot spambots. Du mÄste tillÄta JavaScript för att se den. och ange följande:

 • För- och efternamn
 • Tentamensdatum
 • Tid för distanstentamen
 • LĂ€rosĂ€te/Universitet/Högskola
 • Kurskod för tentamen
 • Digital eller handskriven tentamen
 • Folkbokföringskommun

VÀlkommen med din förfrÄgan!

YH-utbildningen Internet of Things Developer (IoT)

Campus Falkenberg erbjuder denna attraktiva tvÄÄriga utbildning i samarbete med KYH https://kyh.se/

Var med och skapa nytÀnkande och optimerad teknologi som formar morgondagens samhÀlle! Under utbildning Internet of Things lÀr du dig om teknisk problemlösning och skapar mjukvara som kan lÀsa av hÄrdvara. Den hÀr utbildningen gÄr digitalt, vilket innebÀr att du kan delta frÄn valfri plats i Sverige. Samtliga förelÀsningar och all kommunikation med bÄde klassen och utbildaren sker live via digitala hjÀlpmedel/remote.

LĂ€s mer om utbildningen

AnmÀlan Àr stÀngd för denna omgÄng.

E-Commerce Product manager

I augusti i Är tog Campus Falkenberg emot vÄra studerande pÄ YH-utbildningen E-commerce Product manager. Falkenberg Àr satellitort till denna utbildning som anordnas av Uddevalla Yrkeshögskola. Utbildningen har en till tvÄ lÀrarledda lektioner i veckan via videokonferenssystemet Lifesize och pÄgÄr under tvÄ Ärs tid.

Information till nÀringslivet

Tillsammans med er kan vi skapa utbildningar som leder till arbete. Vi prioriterar projekt i samverkan mellan skola, offentlig förvaltning och nĂ€ringsliv – projekt som kan ge synergieffekter för att stödja innovation, och en regional och lokal tillvĂ€xtpolitik.

Vi kan samordna följande typer av utbildningar:

 • Uppdragsutbildning
 • Högskola
 • Yrkeshögskola
 • Gymnasiala yrkespaket

Campus Falkenberg hittar du pÄ Biblioteksgatan 2, mellan IgeldammsvÀgen och Holgersgatan

Campus Falkenberg

Besöksadress: Biblioteksgatan 2
TillfÀllig besöksadress: IgeldammsvÀgen 11
Den hÀr e-postadressen skyddas mot spambots. Du mÄste tillÄta JavaScript för att se den.