Campus Falkenberg

Campus Falkenberg startade i januari 2023 och är en del av Falkenbergs kommun. Campus arbetar med utbildning för vuxna – utbildning som är riktad mot lokalt och regionalt arbetsliv

Campus är i en uppstartsfas och arbetar aktivt med att ta fram olika utbildningslösningar. Många samtal pågår med universitet och högskolor men även med näringslivet. Detta för att säkerställa att Campus arbete bidrar med viktig och efterfrågad kompetens.

Studerandeservice

Som studerande är du välkommen att sitta och studera i våra lokaler, göra distanstentamen och få hjälp med utskrifter. Vi håller för närvarande på att utöka vår verksamhet med studieplatser i olika utföranden, inklusive studios med uppkopplingsmöjlighet mot externt lärosäte. Du kommer även att kunna låna digitala hjälpmedel, få tillgång till utvald litteratur och ta en paus i vår lounge. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Tentamensservice

Du som läser vid universitet eller högskola är välkommen att höra av dig med en förfrågan om att skriva distanstentamen hos oss.

Vänligen skicka ett e-postmeddelande till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ange följande:

  • För- och efternamn
  • Tentamensdatum
  • Tid för distanstentamen
  • Lärosäte/Universitet/Högskola
  • Digital eller handskriven tentamen
  • Folkbokföringskommun

Välkommen med din förfrågan!

Campus 3 M

Mötesplats

Campus arbetar aktivt genom branschråd men även med direkta möten med företag och offentlig förvaltning, främst kring kompetensförsörjningsfrågor.

Motor

Campus arbetar med ett anordna utbildningar, med ett brett spektrum av utbildnings- och skolformer, inklusive universitet, högskola och yrkeshögskola.

Mäklare

Campus tar tillvara på lokala önskemål och behov och fungerar som länken mellan studenter och lärosäten runt om i landet.

Information till näringslivet

Tillsammans med er kan vi skapa utbildningar som leder till arbete. Vi prioriterar projekt i samverkan mellan skola, offentlig förvaltning och näringsliv – projekt som kan ge synergieffekter för att stödja innovation, och en regional och lokal tillväxtpolitik.

Vi kan samordna följande typer av utbildningar:

  • Uppdragsutbildning
  • Högskola
  • Yrkeshögskola
  • Gymnasiala yrkespaket

Läs mer om de olika typerna av utbildning

Uppdragsutbildning

Uppdragsutbildningar planeras av Campus och kan genomföras av många olika parter. Många av utbildningarna är egenfinansierade eller finansieras av projektmedel.

Högskola

Högskoleutbildningar sker antingen genom avtal eller köps in. Utbildningarna planeras och avtalas av Campus.

Yrkeshögskola

Yrkeshögskoleutbildningar sammanställs, drivs och söks av Campus. Yrkeshögskoleutbildningar har en längre planeringsfas och bygger på näringslivets uttryckta behov av kompetenser.

Gymnasiala yrkespaket

Campus tar hand om idéer och företagskontakter. Stora delar av utbildningsplaneringen görs i samverkan med Vuxenutbildningen Falkenberg.

Campus Falkenberg hittar du på Biblioteksgatan 2, mellan Igeldammsvägen och Holgersgatan

Campus Falkenberg

Besöksadress: Biblioteksgatan 2
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kontaktcenter
Stadshuset, Kuben, Rådhustorget 3C
311 80 Falkenberg
Telefon: 0346-88 60 00
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Öppettider Kontaktcenter
Måndag-torsdag 8-17
Fredag 8-15

Dag före röd dag eller afton 8-15