Skip to main content

Hagavägen 9

Hagavägen är ett gruppboende för vuxna med funktionsnedsättning. Boendet finns i Årstad och har fem platser. Verksamheten drivs av Falkenbergs kommun.

Inomhusmiljön

Verksamheten är belägen i ett suterränghus. På övre markplan finns det fyra lägenheter, samtliga har ingång via gemensamhetsutrymmen samt en egen ytterdörr. Varje lägenhet har ett större rum med ett mindre pentry, ett litet sovrum och eget badrum. Gruppbostadens gemensamhetsutrymmen i markplan består av ett kök samt vardagsrum med soffor, tv och ett matbord. På nedre plan finns det personalsovrum, mötesrum, kontor och förråd.

Utomhusmiljön

Från gruppbostadens gemensamma vardagsrum finns det en utgång till en stor trädgård med bord, stolar och parasoll. Här spenderas många soliga dagar under både vår och sommar, då brukarna gärna fikar i trädgård när vädret tillåter det. Verksamheten har även en grill och har gemensamma grillkvällar på sommaren. I trädgården finns det blomplanteringar och pallkragar med odlingar för de brukare som har ett trädgårdsintresse. På baksidan finns ett inglasat uterum.

Kontakta Hagavägen

Enhetschef

Johan Harder
0346-88 68 82
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besöksadress: Hagavägen 9, 311 97 Årstad