Skip to main content

VĂ€lkommen till Hjortsbergsskolan

 • God mat som lagas pĂ„ skolan

  Frukost, lunch och mellanmÄl tillagas pÄ plats i vÄrt tillagningskök. Fritids Àter mellanmÄl utomhus vid flera tillfÀllen, bland annat vid utflykter och fÄr dÄ matsÀck med sig frÄn köket.

 • Hög andel behöriga lĂ€rare

  Vi har en hög andel behöriga, engagerade och kompetenta lÀrare som har höga förvÀntningar pÄ bÄde elever och organisation.  

 • Mentorsföretaget Strandbaden

  För att ge vÄra elever en inblick i arbetslivet och visa hur deras kunskaper i skolan kan komma till nytta i framtiden samarbetar vi med Strandbaden. Tillsammans planerar vi olika aktiviteter för eleverna nÀr de gÄr i Ärskurs 2 och 5.

 • KOLL med Falkenbergs Sparbank

  KOLL - Kul och lÀrorikt lÀrande, Àr ett samarbete med Falkenbergs Sparbank dÀr alla vÄra elever i Ärskurs 3 och 6 trÀffar representanter frÄn banken. Med KOLL fÄr eleverna kunskap om privatekonomi anpassat efter deras Älder.

  Vi tror pÄ alla elever

  PÄ Hjortsbergsskolan fokuserar vi pÄ att eleverna sjÀlva ska se sin egen utveckling i skolan och vi för en stÀndig dialog om vad de lÀr sig och hur. UtifrÄn detta utvecklar och anpassar vÄra lÀrare sin undervisning för att ge vÄra elever de bÀsta förutsÀttningar för att lÀra sig Ànnu mer. 

  Stöd och hjÀlp i skolan

  PÄ skolan finns ett elevhÀlsoteam pÄ plats alla dagar i veckan med till exempel kurator och skolsköterska. Vi har ocksÄ tvÄ speciallÀrare som kan ge extra stöd till vÄra elever, enskilt eller i grupp. De stöttar Àven skolans pedagoger i att förbÀttra undervisning eller i att möta elever med extra behov.  

  Trygga elever lÀr sig mer

  För oss Ă€r det viktigt att alla kan vara sig sjĂ€lva i skolan dĂ€rför jobbar vi alltid med olika vĂ€rdegrunds- och inkluderingsfrĂ„gor. Till exempel under temat “Kropp & knopp”. Ett förebyggande arbete med fokus pĂ„ elevers vĂ€lmĂ„ende med fokus pĂ„ rĂ€tten till sin egen kropp och allas lika vĂ€rde.  

  Kontakta

  Hjortsbergsskolan

  Om du inte hittar kontaktuppgifter till den du söker var god hör av dig till Kontaktcenter.