Skip to main content

VĂ€lkommen till Vessigebroskolan

 • En iPad till varje elev

  PÄ Vessigebroskolan har varje elev frÄn Ärskurs 1 tillgÄng till en egen iPad. Varje lÀrare gör en bedömning nÀr det passar att anvÀnda iPaden som en naturlig del i undervisningen.

 • Lek och lĂ€rande pĂ„ GurkbĂ€nken

  GurkbÀnken Àr en populÀr upplevelsepark i Vessigebro dit vi tar eleverna bÄde under ordinarie skoltid och med fritids. HÀr gÄr det att leka, utforska konstverk eller vÀxter och följa vattnets porlande vÀg till dammen.

 • Simundervisning pĂ„ Vessigebrobadet

  Under sommarmÄnaderna anvÀnder vi utomhusbadet som ligger precis intill skolan för att ha simundervisning. Det Àr sÄklart ocksÄ en populÀr aktivitet pÄ fritids.

 • Mentorsföretag El-Andersson

  För att ge vÄra elever en inblick i arbetslivet och visa hur deras kunskaper i skolan kan komma till nytta i framtiden samarbetar vi med El-Andersson. Tillsammans med El-Andersson planerar vi olika aktiviteter för eleverna nÀr de gÄr i Ärskurs 2 och 5.

 • KOLL med Falkenbergs Sparbank

  KOLL - Kul och lÀrorikt lÀrande, Àr ett samarbete med Falkenbergs Sparbank dÀr alla vÄra elever i Ärskurs 3 och 6 trÀffar representanter frÄn banken. Med KOLL fÄr eleverna kunskap om privatekonomi anpassat efter deras Älder.

 • Stor och lummig skolgĂ„rd

  VÄr skolgÄrd Àr vackert inramad mellan skolbyggnaden och det öppna landskapet. HÀr finns det alltid nÄgot kul att hitta pÄ för bÄde yngre och Àldre elever.

  Vi tror pÄ alla elever

  Vi formar och anpassar undervisningen efter varje elevs behov och förutsÀttningar. Genom att utgÄ frÄn elevernas nulÀge kan vi utmana vÄra elever pÄ den nivÄn de befinner sig. DÄ kan alla elever utvecklas utifrÄn just sin förmÄga och vi ökar deras motivation att ta nya steg i sitt lÀrande.

  Stöd och hjÀlp i skolan

  Om elever Àr  i behov av extra stöd i undervisningen kan vÄr speciallÀrare hjÀlpa till. Vi har Àven ett elevhÀlsoteam pÄ skolan med bland annat kurator, skolsköterska, skolpsykolog och rektor. Tillsammans med pedagogerna kan de identifiera behov och arbeta med olika insatser för att hjÀlpa vÄra elever.

  Trygga elever lÀr sig mer

  Att skapa roliga och aktiva raster Àr viktigt för tryggheten och gemenskapen pÄ skolan. VÄra rastvÀrdar ordnar roliga aktiviteter dÀr alla fÄr vara med. Vi arbetar Àven aktivt med att ta reda pÄ var elever kan uppleva otrygga platser pÄ skolan. DÄ vet vi var vi behöver förÀndra eller ha extra uppsikt.

  Kontakta

  Vessigebroskolan

  Om du inte hittar kontaktuppgifter till den du söker var god hör av dig till Kontaktcenter.