Skip to main content

Ny kraft

Ny kraft är ett lokalt hemtjänstföretag som har bedrivit vård och omsorg i Falkenberg sedan 2012. Vi arbetar med kunden i fokus och vi levererar personlig vård och omsorg.

Vi har erfaren personal som utför hemtjänst samt delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Det är av största vikt att du ska känna dig trygg med vår hemtjänst. Vi har ansvariga arbetsledare och administratörer på kontoret alla vardagar, samt personal som du kan komma i kontakt med veckans alla dagar.

Målsättning

Vår målsättning är att du ska få den vård och hjälp du har rätt till enligt ditt hemtjänstbeslut. Att du känner att du kan vara med och medverka och utforma dina insatser efter dina egna önskemål. Vårt mål är att du som kund ska känna dig delaktig, trygg och nöjd med din hemtjänst. Ett gott och respektfullt bemötande är en självklarhet hos oss. Vårt mål är således att du ska känna dig nöjd med dina insatser och att du ska känna att vi finns för dig.

Kompetens

Oavsett vilken utförare av hemtjänst du väljer ska personalen ha den utbildning som krävs för att kunna utföra de insatser du behöver hjälp med.

Bemanning

Verksamheten ska bemannas med den personalstyrka som krävs för att de ska kunna utföra alla omsorgsinsatser i enlighet med dina behov.

Ny kraft bedriver hemtjänst i dessa områden

Laurentii
Gruebäck
Västra Gärdet
Herting
Hjortsberg

Tilläggstjänster

  • St√§d
  • F√∂nsterputsning

Kontakta Ny kraft

Arbetsledare

Gonxhe Nazifovska
072-560 87 04
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Adress

Ny kraft
Peter Åbergs väg 1
311 42 Falkenberg
nykraftassistans.se