Skip to main content

Falkenbergs egenregi

Falkenbergs egenregi är kommunens egna utförare inom hemtjänst, anhörigavlösning, ledsagning, delegerad hemsjukvård och rehabilitering.

Vi har lång erfarenhet av att bedriva hemtjänst. Vi utför korta, personcentrerade insatser med god kvalitet och gott bemötande.

Målsättning

Du ska kunna leva ett självständigt liv och känna att du är delaktig i utförandet av dina insatser. Det viktigaste för oss är att du är nöjd och trygg med den omsorg du får.
När du väljer Falkenbergs egenregi får du en fast omsorgskontakt i arbetslaget. Tillsammans upprättar vi din genomförandeplan. Syftet är att tillvarata och kvalitetssäkra dina önskemål om när och hur du vill ha dina insatser utförda. Din omsorgskontakt ansvarar även för att följa upp så att du får dina insatser så som det är överenskommet enligt genomförandeplanen.

Kompetens

Oavsett vilken utförare av hemtjänst du väljer ska personalen ha den utbildning som krävs för att kunna utföra de insatser du behöver hjälp med.

Bemanning

Verksamheten ska bemannas med den personalstyrka som krävs för att de ska kunna utföra alla omsorgsinsatser i enlighet med dina behov.

Falkenbergs egenregi bedriver hemtjänst i dessa omtåden

Vi utför hemtjänst i hela kommunen, vilket omfattar samtliga områden:

Laurentii
Gruebäck
Västra Gärdet
Herting
Hjortsberg
Stafsinge
Vinberg
Slöinge
Vessige
√Ątran
Ullared

Tilläggstjänster

Vi erbjuder inga tilläggstjänster.

Kontakta Falkenbergs egenregi

Områdeschef

Carin Hedebrant
0346-88 54 74
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Adress

Falkenbergs kommun
Stadshuset, Kuben, Rådhustorget 3C
311 80 Falkenberg
kommun.falkenberg.se