Skip to main content

Helanders hemtjänstteam

Helanders hemtjänstteam är ett växande, modernt och nytänkande vård- och omsorgsföretag som bedriver hemtjänst i Falkenbergs kommun.

Som kund hos Helanders hemtjänstteam ska du alltid känna dig väl bemött och trygg. Vi har kompetent och pålitlig personal som ger positiv vård och omsorg, i och utanför hemmet. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper som empatisk och kommunikativ förmåga. Vi försöker alltid förstå varje kunds behov och önskemål.

Målsättning

Vår målsättning är att du ska känna dig trygg i ditt eget hem och med den omsorg du får. Vi arbetar utifrån ett arbetssätt där vi säkerställer att ett begränsat antal personer arbetar med just dig för att skapa kontinuitet, trygghet och förtroende. Helanders hemtjänstteam sätter alltid dig som kund i fokus, du ska alltid känna dig trygg och respekterad.

Kompetens

Oavsett vilken utförare av hemtjänst du väljer ska personalen ha den utbildning som krävs för att kunna utföra de insatser du behöver hjälp med.

Bemanning

Verksamheten ska bemannas med den personalstyrka som krävs för att de ska kunna utföra alla omsorgsinsatser i enlighet med dina behov.

Helanders hemtjänstteam bedriver hemtjänst i dessa områden

Laurentii
Gruebäck
Västra Gärdet
Herting
Hjortsberg

Tilläggstjänster

  • Städ
  • Fönsterputs

Kontakta Helanders hemtjänstteam

Verksamhetschef och ägare

Daniela Helander
076-869 64 47
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Adress

Helanders hemtjänstteam
Industrivägen 2 B
311 32 Falkenberg
hemtjanstteamet.se