Skip to main content

Rimmarevägen 1

Rimmarevägen 1 är ett gruppboende för vuxna med funktionsnedsättning. Boendet finns på Tröingeberg och har fem platser. Verksamheten drivs av Falkenbergs kommun.

Inomhusmiljön

Verksamheten är belägen i ett enplanshus. Det finns fem lägenheter på boendet, varav en är en lägenhet utan direktingång till boendet. Övriga fyra lägenheter har ingång via gemensamhetsutrymmet, samt via en egen altandörr. Varje lägenhet har ett större rum med en sovalkov samt ett pentry och eget badrum. Gruppbostadens gemensamhetsutrymmen består av ett större kök, vardagsrum med soffor och tv samt personalsovrum och kontor.

Utomhusmiljön

Varje lägenhet har en utgång till en egen, mindre altan. Från boendets gemensamma vardagsrum finns en altandörr ut till en större altan med bord, stolar och hammock. Här spenderas många soliga dagar under både vår och sommar, då de boende gärna fikar i trädgård vid fint väder. Verksamheten har även en grill och använder den till gemensamma grillkvällar på sommaren. I trädgården finns det blomplanteringar och odlingskragar som brukare med trädgårdsintresse hjälper till att sköta.

Kontakta Rimmarevägen 1

Enhetschef

Johan Harder
0346-88 68 82
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besöksadress: Rimmarevägen 1, 311 38 Falkenberg