Skip to main content

Bad i Klitterbadets aktivitetsbassäng

Socialförvaltningen hyr aktivitetsbassängen på Klitterbadet 20,5 timmar per vecka. Vissa personer med funktionsnedsättning har möjlighet att bada avgiftsfritt under dessa tider.

Badmöjlighet gäller för dig som är folkbokförd i Falkenbergs kommun. Du ska också tillhöra en personkrets enligt 1 § LSS.

Kriterier för tillgång till bad

  • Du ska ha en pågående LSS-insats beviljad från kommunens myndighetsavdelning alternativt vara beviljad statlig assistansersättning från Försäkringskassan
  • Du ska till följd av funktionsnedsättning ha behov av anpassat bad i aktivitetsbassängen för att kunna besöka Klitterbadet. Kan du bada tillsammans med allmänheten på ordinarie öppettider uppfyller du inte detta kriterium
  • Bad ska ske tillsammans med personal från din verksamhet. Klitterbadet står inte för personal vid de hyrda badtiderna.

Boka tid för bad

En samordnare hanterar schemaläggningen av bad i aktivitetsbassängen. Sista datum för att anmäla sitt intresse för kommande år är 1 oktober. Samordnaren gör sedan ett schema för badtiderna. Schemat gäller för ett år.

De anmälningar som inkommer efter den 1 oktober sparas i en kö. Blir det en ledig tid under året så får den som står först i kön en fråga om hen vill ha denna tid.

Göra en intresseanmälan för lediga tider

Vill du göra en intresseanmälan för en ledig tid under året så ringer du funktionsrättslotsen, se kontaktuppgifter här nedan.

Kontakt

Funktionsrättslots

Karin Rydén
0346-88 54 65
076-809 43 13
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.