Skip to main content

Floragårdens hemtjänst

Floragårdens hemtjänst är ett kooperativt företag som drivs av fem medlemmar. Vi har cirka 20 anställda och har bedrivit hemtjänst i Falkenbergs kommun sedan 1994.

Vi på Floragårdens hemtjänst arbetar med våra kunders möjlighet till inflytande i den egna vårdsituationen och har många års erfarenhet av vård och omsorg. All personal jobbar efter ett rehabiliterande arbetssätt så att du som kund bibehåller dina funktioner i mesta möjliga mån.

Målsättning

Att utföra arbete i en annan människas hem kräver något alldeles extra av hemtjänsten – att visa respekt för din integritet och förståelse för dina önskemål och vanor. Floragårdens målsättning är att du som kund ska må så bra som möjligt. Vi arbetar dagligen utefter vår värdegrund som är gott bemötande, trygghet, värdighet, välbefinnande och delaktighet.

Kompetens

Oavsett vilken utförare av hemtjänst du väljer ska personalen ha den utbildning som krävs för att kunna utföra de insatser du behöver hjälp med.

Bemanning

Verksamheten ska bemannas med den personalstyrka som krävs för att de ska kunna utföra alla omsorgsinsatser i enlighet med dina behov.

Floragårdens hemtjänst bedriver hemtjänst i dessa områden

Laurentii
Gruebäck

Tilläggstjänster

Vi erbjuder inga tilläggstjänster.

Kontakta Floragårdens hemtjänst

Verksamhetschef

Marie Iseborn 
072-708 29 30
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Adress

Floragårdens hemtjänst
Sandgatan 24 kv
311 75 Falkenberg
floragarden.se