Skip to main content

Hjortsberg

Humana Hjortsberg är ett äldreboende med 59 lägenheter som ligger i Falkenberg. Boendet ligger ett stenkast från havet och med närhet till bland annat butiker, konditori och apotek.

Inomhusmiljö

Boendet består av sex avdelningar fördelade på tre plan. På varje plan finns det två gemensamma balkonger och varje avdelning har ett gemensamt kök och vardagsrum. På bottenplan finns även sex lägenheter för dig som har ett biståndsbeslut om trygghetsboende plus. Dessa lägenheter är anpassade för dig som behöver trygghet och närhet till omsorgspersonal dygnet runt.

Utomhusmiljö

I närområdet finns det asfalterade promenadvägar och vi uppmuntrar till utevistelse så länge vädret tillåter. Det finns goda möjligheter att ta sig till både havet och naturen runt omkring boendet. Längs med promenadvägarna finns det bänkar att vila på för den som behöver.

Utbudet på boendet

Vi arbetar utifrån IBIC (Individens behov i centrum), vilket innefattar en personcentrerad vård som utgår ifrån individens behov och önskemål. Tillsammans med dig som boende planerar vi hur din vård och omsorg ska se ut.

Vi erbjuder dagligen aktiviteter som planeras och utförs av aktivitetsansvarig och aktivitetsombuden. Aktivitetsutbudet utgår alltid från de boendes önskemål som bland annat sammanställs i individuella aktivitetsanalyser. På Humana Hjortsberg har vi inriktning halländsk kultur och natur vilket bland annat speglas i aktiviteterna. Du har tillgång till side-by-side cykel för cykelturer i närområdet och Humanas egna lilla utflyktsbuss med vilken vi gör utflykter cirka en gång i månaden.

Kontakta Hjortsberg

Verksamhetschef

Jessica Nilsson
073-625 71 86
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Gruppledare

Marie Skulis
073-625 71 87
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Aktivitetsansvarig

Avdelningar

Havsviken

Lerbäcken

Ljungheden

Marsten

Strandängen

Utsikten

Natten

Trygghetsboende

Besöksadress: Demokrativägen 2, 311 46 Falkenberg