Skip to main content

Schubergstorpsskolans fritidshem

Schubergstorpsskolans fritidshem bestÄr av tvÄ avdelningar. Brisen för elever i Ärskurs F-1 och Kulingen för Ärskurs 2-6.

PÄ Schubergstorpsskolans fritidshem fÄr eleverna vara delaktiva i och pÄverka innehÄllet i verksamheten. Det gör vi genom kontinuerliga fritidsrÄd och elevernas val. PÄ eftermiddagarna fÄr eleverna vÀlja olika aktiviteter och ibland gÄr vi pÄ utflykt. UtflyktsmÄlen bestÀms i första hand pÄ vÄra  fritidsrÄd.

Eleverna har fritidsgympa en gÄng i veckan, antingen utomhus och i skolans idrottshall. Varje avdelning har ett stort socialt utrymme pÄ samt mindre mötesplatser dÀr eleverna exempelvis kan spela spel, fÄ tilltro till sin kreativa förmÄga i skapande och leka i olika lekmiljöer.

LÀrandet som sker pÄ fritidshemmet bygger pÄ elevernas uppfattningar och förvÀntningar pÄ vad de vill lÀra sig samtidigt som det sker ett lÀrande i deras sociala relationer, lekar, förflyttningar, mÄltidsstunder samt vistelsen utomhus och inomhus. För att synliggöra lÀrandet som sker i fritidshemmet fÄr du som vÄrdnadshavare information via Unikum. 

Öppettider Schubergstorpsskolans fritidshem

Schubergstorpsskolans fritidshem har öppet mÄndag-fredag frÄn klockan 06.30.
Om ditt barn Àter frukost pÄ fritidshemmet ska barnet lÀmnas innan klockan 07.30.

Kontakta

Schubergstorpsskolans fritidshem

Om du inte hittar kontaktuppgifter till den du söker var god hör av dig till Kontaktcenter.