Skip to main content

Blommans hemtjänst och service

Blommans hemtjänst och service i Halland är ett familjeföretag som erbjuder biståndsbedömd hemtjänst samt delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser.

Blommans hemtjänst och service utgår alltid ifrån dig som kund och vår målsättning är att du ska känna dig trygg och bekväm i ditt hem. Blommans hemtjänst finns i Varberg och Falkenberg.

Målsättning

Vårt huvudmål är att du som kund ska känna dig trygg i ditt hem. Det är du som bestämmer när och hur vi hjälper dig. Vårt mål är att personalen inte bara ska vara kompetent, utan även att du som kund ska ha en kontaktperson som du träffar ofta och känner tillit till. Därmed får du träffa samma personal så ofta det är möjligt. Vi bedriver vårt företag med en tanke om att hög personalkontinuitet gynnar både dig som kund och personalen.
Vidare har vi som mål att alltid ha god kontakt med dina anhöriga om du så önskar. Vi är nåbara alla dagar i veckan och försöker alltid hjälpa till med det vi kan.

Kompetens

Oavsett vilken utförare av hemtjänst du väljer ska personalen ha den utbildning som krävs för att kunna utföra de insatser du behöver hjälp med.

Bemanning

Verksamheten ska bemannas med den personalstyrka som krävs för att de ska kunna utföra alla omsorgsinsatser i enlighet med dina behov.

Blommans hemtjänst bedriver hemtjänst i dessa områden

Laurentii
Gruebäck
Hjortsberg
Västra Gärdet
Herting
Stafsinge
Vinberg
Slöinge
Vessige

Tilläggstjänster

  • Städ
  • Tvätt
  • Hjälp med husdjur
  • Trädgårdsskötsel

Kontakta Blommans hemtjänst och service

Verksamhetschef

Aferdita Rrmoku Ibishi
072-250 53 92
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Adress

Blommans hemtjänst och service
Trädgårdsgatan 6
311 47 Falkenberg
blommanshemtjanst.se