Skip to main content

Dals Ängar

Humanas äldreboende Dals Ängar ligger i ett naturskönt och lantligt område cirka fyra kilometer norr om centrala Falkenberg.

Inomhusmiljö

Boendet består av 60 lägenheter fördelat på sex avdelningar och tre våningsplan. Varje avdelning har ett gemensamt kök/matsal, vardagsrum samt en inglasad balkong. I varje lägenhet finns det en höj -och sänkbar säng, platsbyggd garderob, kokvrå med liten kyl och frysfack, sänggavel med inbyggd belysning samt en TV. Allt detta ingår givetvis i hyran. I övrigt möblerar du själv. Du har tillgång till wi-fi i hela huset

Utomhusmiljö

På översta plan finns en gemensam öppen takterrass. Boendet har även en trädgård med växthus där man kan ägna sig åt odlingsarbete, trevliga sittplatser och möjlighet för korta promenader.

Utbudet på boendet

På Humanas äldreboenden erbjuder vi regelbundet aktiviteter för kropp, knopp och själ. Vi har en aktivitetsansvarig som ansvarar för att organisera individuella aktiviteter och gruppaktiviteter. Utbudet av aktiviteter baseras på de boendes önskemål.

Det finns en stor samlingssal med tillhörande pentry som kan användas vid gemensamma aktiviteter som sittgymnastik, musikunderhållning eller pub-kvällar. Den kan även nyttjas när anhöriga kommer på besök eller vid födelsedagsfiranden. Det finns även också ett aktivitetsrum för mindre gruppaktiviteter och ett gym för träning och rehab.

Precis som aktiviteter och rehab, anpassas måltider och måltidsmiljön utifrån varje individs speciella behov och önskemål. Du bestämmer själv om du vill äta gemensamt i matsalen eller föredrar att äta i din egen lägenhet. Vi serverar trerätters-middag på helgen och firar olika högtider med traditionella rätter.

Kontakta Dals ängar

Verksamhetschef

Elzbieta Durling
073-085 15 10
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Samordnande gruppledare

Madeleine Karlsson
073-085 27 50
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Gruppledare

Sandra Åbinger
073-049 66 57
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Avdelningar

Entré öst 1

Entré väst 1

Plan 1 öst 1

Plan 1 väst 1

Plan 2 öst 1

Plan 2 väst 1

Entré natt

Plan 1 natt

Plan 2 natt

Dals Ängar, Mandolinvägen 8, 311 76 Falkenberg