Skip to main content

Laxvägen 10

Laxvägen är ett gruppboende för vuxna med funktionsnedsättning. Boendet finns i Vessigebro och har fem platser. Verksamheten drivs av Falkenbergs kommun.

Inomhusmiljö

Verksamheten är belägen i ett enplanshus. Det finns fem lägenheter på boendet. Alla lägenheter har ingång via gemensamhetsutrymmet och med en egen altandörr. Varje lägenhet har ett större rum med en sovalkov samt ett pentry och eget badrum. Gruppbostadens gemensamhetsutrymmen består av ett kök, vardagsrum med soffor och tv samt personalsovrum och kontor.

Utomhusmiljön

Varje lägenhet har en utgång till en egen mindre altan. Från boendets gemensamma vardagsrum finns en altandörr ut till en uteplats med bord och stolar. Här spenderas många soliga dagar under både vår och sommar, då de boenden gärna fikar i trädgård vid fint väder. Verksamheten har även en grill och använder den till gemensamma grillkvällar på sommaren. I trädgården finns det blomplanteringar och odlingskragar där vi odlar tomater och jordgubbar. De brukare som har ett trädgårdsintresse hjälper till att sköta odlingarna. Det finns även närhet till affärer och promenader vid Ätran i området.

Kontakta Laxvägen

Enhetschef

Linda Curcic Samuelsson
0346-88 51 28
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Besöksadress: Laxvägen 10, 311 64 Vessigebro