Skip to main content

Nelle´s hemtjänst

Nelle´s hemtjänst är ett litet hemtjänstföretag som sedan 2014 erbjuder omvårdnads- och serviceinsatser till dig som beviljats bistånd enligt socialtjänstlagen.

Nelle´s hemtjänst lägger stort fokus på att hitta små stunder för social samvaro och en liten fika om du så vill. Vi vill helt enkelt underlätta vardagen men även ge känslan av och möjligheten till självständighet. Vår idé har alltid varit att fokusera på varje enskild kund för att du ska känna trygghet och glädje i din vardag.

Målsättning

Målsättningen är att driva en hemtjänst som erbjuder vård- och omsorgsinsatser med högsta kvalité och trygghet till dig som är kund. Vi utgår hela tiden ifrån dina behov och önskemål. Vi på Nelle´s hemtjänst tycker att man alltid ska behandla andra som man vill bli behandlad själv och utifrån detta så vill vi erbjuda en trygg, respektfull och professionell omvårdnad.

Kompetens

Oavsett vilken utförare av hemtjänst du väljer ska personalen ha den utbildning som krävs för att kunna utföra de insatser du behöver hjälp med.

Bemanning

Verksamheten ska bemannas med den
personalstyrka som krävs för att de ska
kunna utföra alla omsorgsinsatser i enlighet med dina behov.

Nelle´s hemtjänst bedriver hemtjänst i dessa områden

Laurentii
Gruebäck
Västra Gärdet
Herting
Hjortsberg
Stafsinge
Vinberg
Slöinge
Vessige

Tilläggstjänster

Vi erbjuder inga tilläggstjänster.

Kontakta Nelle´s hemtjänst

Verksamhetschef

Nedzib ”Nelle” Hasic
076-183 77 37
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Adress

Nelle´s hemtjänst
Mellangårdsvägen 8
311 94 Falkenberg