Skip to main content

Besök Fritidsbankens Pep dag

Den 18 september arrangerar Fritidsbanken Pep Dag som är Fritidsbankens nationella prova-på-dag där man uppmuntrar till rörelseglädje och hälsosamma matvanor.

Det är i samarbete med Generation Pep som Fritidsbanken arrangerar en nationell prova-på-dag där Fritidsbanker runt om i hela Sverige kommer att erbjuda besökare att testa på idrotter, fritidsaktiviteter och utrustning som finns att låna på Fritidsbanken.

Uppmuntrar till rörelseglädje och hälsosamma matvanor

Arrangemanget går även ut på att uppmuntra till en aktiv fritid, rörelseglädje och hälsosamma matvanor. På plats denna dag kommer det även finnas personal som informerar om vikten av bra matvanor och hälsa.

– Pep Dagen fokuserar på hälsa, motion och fritid. Det kommer gå at testa på olika aktiviteter men även finnas möjlighet att prata hälsa och mat med kunnig personal på plats. Vi kommer även bjuda på vitamin-shots, juicer och frukt, säger Helena Olofsson, arbetsmarknadssekreterare på arbetsmarknadsavdelningen.

Det kommer även finnas möjlighet att gå tipsrundor med både Fritidsbanken och en med Skogsmulle.

Passa på att skänka utrustning

Under dagen kommer det gå att låna saker från Fritidsbanken under öppettiden. Som besökare har du även möjlighet att skänka idrotts- och fritidsutrustning till Fritidsbanken.

Besök Pep Dagen och Fritidsbanken i Falkenberg

Var: Klockaregatan 27, samt gymnasieskolans fotbollsplan
När: Söndag den 18 september klockan 13.00 – 16.00

Besök Fritidsbanken - Falkenbergs kommunlänk till annan webbplats