Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten. Lokala rekommendationer om munskydd. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Gymnasieskola

Falkenbergs gymnasieskola har 14 nationella program och gymnasiesärskola. Skolan ligger centralt i Falkenberg.

På Falkenbergs gymnasieskola finns 14 nationella gymnasieprogram. På skolan finns även flera idrottsspecialiseringar, introduktionsprogram och gymnasiesärskola. Förutom ett brett utbildningsutbud finns studie- och yrkesvägledning, skolhälsovård, kuratorer och specialpedagogisk expertis på skolan.

Vill du veta mer om Falkenbergs gymnasieskola, skolans utbildningar eller få stöd i ditt gymnasieval? Vi har samlat allt gällande gymnasievalet på en valsajt som vi hoppas ger dig den informatio och inspiration du behöver!

 

Gymnasievalswebben hittar du härlänk till annan webbplats.


Vi önskar dig varmt välkommen till oss!

På sidan Elevinformation på gymnasieskolan kan du som elev på Falkenbergs gymnasieskola hitta information om bland annat frånvaroanmälan, individuellt val, praktik och APL och skolmat.

Drottning Blankas gymnasieskola är en fristående skola i centrala Falkenberg. Förutom utbildningar i Falkenberg kan du välja att gå på en skola i en annan kommun.

Falkenbergs gymnasieskola återgår gradvis till närundervisning

Folkhälsomyndighetens nationella rekommendation om delvis fjärr- och distansundervisning för gymnasieskolan upphör att gälla efter den 1 april. Falkenbergs gymnasieskola planerar nu för hur en återgång till närundervisning ska ske i samråd med Smittskydd Halland. Efter påsklovet kommer ca 50 % av eleverna erbjudas närundervisning. Vårdnadshavare och elever kommer att få mer information via Unikum.


Här hittar du information om fjärr- och distansundervisning samt anmälan och information om avhämtning av skollunch.


Ta del av information i intranätet varje dag

Du behöver varje dag ta del av den information som ligger på intranätet i gruppen GY Aktuell elevinformation. Förändringar i lektioner publiceras på intranätet i gruppen GY Lektionsförändringar. Om du är osäker på hur du kommer åt dessa grupper kan dina lärare förklara för dig.

Falkenbergs gymnasieskola, Nyhems Plan 2 , 311 35 Falkenberg

Kontakt

Kontakta Falkenbergs gymnasieskola