Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten, till exempel Klitterbadet och våra mötesplatser för äldre. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Gymnasieskola

Falkenbergs gymnasieskola har 14 nationella program och gymnasiesärskola. Skolan ligger centralt i Falkenberg.

På Falkenbergs gymnasieskola finns 14 nationella gymnasieprogram. På skolan finns även flera idrottsspecialiseringar, introduktionsprogram och gymnasiesärskola. Förutom ett brett utbildningsutbud finns studie- och yrkesvägledning, skolhälsovård, kuratorer och specialpedagogisk expertis på skolan.

Här finner du allt du behöver inför ditt gymnasieval

På grund av covid-19 kan vi tyvärr inte erbjuda besök eller skuggning. För att ändå guida dig inför ditt val har vi en valsajt som ger dig den information och inspiration som vi hoppas ska hjälpa dig.

Vår sajt hittar du här.länk till annan webbplats

Vi önskar dig varmt välkommen till oss!

På sidan Elevinformation på gymnasieskolan kan du som elev på Falkenbergs gymnasieskola hitta information om bland annat frånvaroanmälan, individuellt val, praktik och APL och skolmat.

Drottning Blankas gymnasieskola är en fristående skola i centrala Falkenberg. Förutom utbildningar i Falkenberg kan du välja att gå på en skola i en annan kommun.

Länk till pågående studieval på gymnasiet

Du som nu läser på gymnasiet och ska göra ditt studieval hittar via länken nedan mer information om de olika kurserna och i-valet.

Studieval och i-val.länk till annan webbplats

Fjärr- och distansundervisning på Falkenbergs gymnasieskola

Från och med måndagen den 1 mars till och med fredagen den 5 mars kommer elever i gymnasieskolan att fjärr- och distansundervisas på heltid. Eleverna i gymnasiesärskolan berörs utan fortsätter sin undervisning i skolan som vanligt. Ytterligare elevgrupper och enskilda elever kan komma att undantas beslutet.

 

Från vecka 10 och framåt fortsätter en delvis fjärr- och distansundervisning.


Här hittar du information om fjärr- och distansundervisning samt anmälan och information om avhämtning av skollunch.


Ta del av information i intranätet varje dag

Du behöver varje dag ta del av den information som ligger på intranätet i gruppen GY Aktuell elevinformation. Förändringar i lektioner publiceras på intranätet i gruppen GY Lektionsförändringar. Om du är osäker på hur du kommer åt dessa grupper kan dina lärare förklara för dig.

Falkenbergs gymnasieskola, Nyhems Plan 2 , 311 35 Falkenberg

Kontakt

Kontakta Falkenbergs gymnasieskola