Skip to main content

Konstutställning i stadshuskuben, intresseanmälan

Stadshuskuben är Falkenbergs stadshus huvudentré och används kontinuerligt för utställningar. Här på sidan kan du anmäla ditt intresse att ställa ut i kuben.

Om du är folkbokförd i Falkenbergs kommun kan du ställa ut dina verk i två veckor utan kostnad. Väntetid för att ställa ut i kuben är idag ungefär tre år.

Du sköter själv alla aktiviteter kring utställningen och din kontakt med kommunen sker via e-tjänsten nedan eller via mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Representerar du en förening som vill ställa ut kontaktar du oss via mejl.

Verken får inte bryta mot svensk lag, inte kränka de mänskliga rättigheterna och inte vara pornografiska. Här hittar du de allmänna bestämmelserna för att ställa ut i kubenlänk till annan webbplats.

I och med att du fyller i den här anmälan/ansökan registrerar Falkenbergs kommun dina personuppgifter. På kommun.falkenberg.se/personuppgifter kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter samt vilka rättigheter du har enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Du kan även höra av dig till vårt kontaktcenter.