Skip to main content

Mötesplats Mölle bjöd in till festligt 10-årsfirande

07 februari 2024

10 år av kaffe, samtal, gympa, måleri, yoga, fika, musik, kortspel och massor av annat firades när Mötesplats Mölle bjöd in till födelsedagskalas den 6 februari.

 • Johanna Jeppson Huser och Jensine Andersson är aktivitetssamordnare på Mötesplats Mölle.

  Det var full fart på Mölle efter tisdagens lunchservering – nu skulle det bli firande! Oceanen var fylld till sista plats långt innan Mölle-favoriten Bo Liljedahl klev upp på scen med sitt dragspel och bjöd på en rad svängiga favoriter, där publiken inte var sen att stämma upp i allsång. Bo Liljedahl konstaterar efter sitt framträdande att han varit med nästan sedan starten på Mötesplats Mölle.

  – Det är fantastiskt att få ha varit del av den här platsen under så många år. Publiken är alltid så härlig, och sjunger bra gör de också! sa en glad Bo.

  • Bo Liljedahl var glad över att få spela för en stor publik på Mölle!

   Efter underhållningen bjöds det på kaffe, bubbel, snittar och fika i caféet. Kön ringlade sig lång, och när besökarna fått sina tilltugg kunde de bland annat ta sig en titt i glasskåpet i entrén där man samlat föremål och skapelser som representerar de olika aktiviteter och grupper som håller till på Mölle. De kunde också ta del av en resumé över de olika musikframträdanden som anordnats på Mölle genom åren, som sammanställts av en trogen besökare.

   – Vi är så glada att det är så många som vill fira Mölle med oss! Och vi är så tacksamma för alla besökare som vill komma hit varje dag, det är ju tack vare dem som vi har världens roligaste jobb, säger Johanna Jeppson Huser och får medhåll av Jensine Andersson, som båda är aktivitetssamordnare på Mötesplats Mölle.

   Den uppmärksamma besökaren lade också märke till den affisch som dagen till ära var uppsatt på flera ställen i lokalerna med en finstämd hyllning till alla Mölles besökare, skriven av ingen mindre än Johanna Jeppson Huser själv.

   En hyllning till alla som besöker Mölle

   Mölle är en plats för alla över 55.
   Kom in i värmen och hitta hem.

   Trött, ledsen, glad eller halt
   här hos oss får du vara allt.

   Vill du gymma, gympa, måla eller fika?
   För oss är alla önskningar lika.

   Föreningar, frivilliga och fria
   All levande verksamhet vill vi fira!

   Det är gästerna som skapar atmosfären
   ger oss nya idéer utan att sätta sig på tvären.

   I dessa lokaler blandas musikglädje, möten och kreativitet
   Varje initiativ är en meningsfull aktivitet.

   Tänk vilken plats vi har fått förvalta och vårda
   i tio år har den fortsatt leva trots att tiderna är hårda!

   Vi kör minst ett decennium till, med framtidshopp och nya initiativ
   det är vi människor som fyller lokalerna med liv!

   Mötesplatser för seniorer i Falkenberg

   I Falkenbergs kommun finns det sex mötesplatser för seniorer. De är belägna i centrala Falkenberg, Hjortsberg, Morup, Slöinge, Ullared och Ätran. 

   Mötesplatserna har öppet varje dag i veckan och erbjuder såväl lunchservering som olika aktiviteter. På mötesplatsernas webbsida kan du läsa mer om schema och öppettider: Mötesplatser för seniorer