Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

KomTek

Teknik är spännande, lite hemligt, kreativt och kul men inte svårt. Oavsett om du redan har kunskap om teknik, är nyfiken eller till och med teknikrädd vill vi på KomTek utmana och väcka nyfikenhet för teknikens härliga värld. Om du gillar att uppfinna, klura, skapa och vara kreativ på din fritid så finns KomTek.

Kurser och lovaktiviteter

På KomTek inspireras, utmanas och utvecklas barn och ungas intresse för teknik. Vi erbjuder kurser och kostnadsfria lovaktiviteter. Vi strävar efter att få fler flickor och pojkar att se sig själva som framtidens tekniker, ingenjörer och innovatörer.

KomTek-pedagogiken

KomTek-pedagogiken bygger på glädjen i att skapa med teknikens hjälp. Genom KomTek-pedagogiken får du utlopp för din kreativitet på ett sätt som du kanske inte provat tidigare. Du får använda verktyg, konstruera olika produkter och prova på olika tekniker beroende på hur gammal du är. Det du bygger får du så klart ta med dig hem.

Pedagogiken och miljön som du möter på KomTek ska alltid så långt som möjligt utgå från dina förmågor och behov. Dina erfarenheter och dina idéer utgör en viktig del för att så ett frö till nyfikenhet, att våga och i slutänden öka ditt självförtroende.

Med hjälp av lustfylld pedagogik välkomnar KomTek dig till en rolig och lärorik stund i teknikens och entreprenörskapens fantastiska värld!

Kontakt

Kontakt

  • Vid frågor eller synpunkter hör av dig till vårt
  • kontaktcenter