Skip to main content

VĂ€lkommen till Tullbroskolan

 • Behöriga lĂ€rare i alla Ă€mnen

  Behöriga lÀrare med rÀtt utbildning Àr en viktig nyckel till goda studieresultat. PÄ Tullbroskolan har vi behöriga lÀrare inom alla Àmnen.

 • Digital lĂ€xhjĂ€lp och studiestuga

  I barn- och utbildningsförvaltningens digitala plattform Frigga kan du fÄ hjÀlp med skoluppgifter utanför skoltid. PÄ Tullbroskolan finns Àven Studiestugan tre dagar i veckan, med studiehjÀlp pÄ plats och tillsammans med personal.

 • Natur, historia och kultur

  Med vÄr centrala placering kan vi ha undervisning som tar avstamp i Falkenbergs natur, historia och kulturella utbud.

 • KOLL med Falkenbergs Sparbank

  KOLL - Kul och lÀrorikt lÀrande, Àr ett samarbete med Falkenbergs Sparbank dÀr alla vÄra elever i Ärskurs 9 trÀffar representanter frÄn banken. Med KOLL fÄr eleverna kunskap om privatekonomi anpassat efter deras Älder.

 • Mentorföretagen Akustikmiljö och Falkvarv

  För att ge vÄra elever en inblick i arbetslivet och visa hur deras kunskaper i skolan kan komma till nytta i framtiden samarbetar vi med Akustikmiljö och Falkvarv. Tillsammans planerar vi olika aktiviteter för eleverna nÀr de gÄr i Ärskurs 7. 

 • Organiserade rastaktiviteter

  PÄ Tullbroskolan har vi ett elevcafÚ med personal som arbetar aktivt med organiserade rastaktiviteter. Det kan bland annat handla om olika lekar och turneringar. Men ocksÄ om att sjunga karaoke eller spela brÀdspel.  

 • Allas lika vĂ€rde

  PÄ Tullbroskolan satsar vi pÄ jÀmstÀlldhet och allas lika vÀrde. Vi har vÀrdegrundspedagoger och kuratorer som tillsammans med övrig personal arbetar med dessa frÄgor varje dag. I samtal med elever framkommer det att vi har kommit lÄngt i detta arbetet och att eleverna upplever att de kan vara sig sjÀlva hÀr. I Tullbroskolans vÀrdegrundsplan finns detta arbete beskrivet, planen hittar du hÀr.

  Vi tror pÄ alla elever

  Vi har en övertygelse och förvÀntan pÄ att alla elever vill och kan lÀra. Med en flexibel och utmanande undervisning kan varje elev utvecklas utifrÄn sin kunskapsnivÄ. PÄ Tullbroskolan fÄr eleverna möjligheten att utvecklas sÄ att de kan nÄ sin fulla potential. För att sÀkerstÀlla det har vi regelbunden utvÀrdering och uppföljning. Vi ger ocksÄ Äterkoppling pÄ hur eleverna ska ta nÀsta steg i sitt lÀrande. Varje dag strÀvar vi efter att stÀrka vÄra elevers tro pÄ sin egen förmÄga att lÀra, en avgörande egenskap för att du ska nÄ toppen av din förmÄga.

  Stöd och hjÀlp i skolan

  PÄ Tullbroskolan har vi ett stort elevhÀlsoteam med speciallÀrare, specialpedagog, skolpsykolog, vÀrdegrundspedagoger, socialpedagog, kuratorer samt skolsköterskor  som kontinuerligt arbetar tillsammans med rektorer och övrig personal. PÄ Tullbroskolan finns en studiestuga dit skolans elever kan vÀnda sig om de behöver hjÀlp med skoluppgifter efter skoltid. Studiestugan har öppet flera dagar i veckan. Vi har Àven ett aktivt och nÀra samarbete med andra aktörer sÄsom socialtjÀnst, BUP, polis och Ung Fbg för att arbeta förebyggande och vÀrna om trygghet och helhetsperspektiv.

  Trygga elever lÀr sig mer

  Vi vill att vÄra elevers kunskapsresa ska prÀglas av gemenskap, trygghet och studiero. PÄ Tullbroskolan har vi ett aktivt vÀrdegrundsarbete med tydliga normer för vilka rÀttigheter och skyldigheter alla elever har i det sociala livet i skolan. Skolan ska vara en trygg plats dÀr eleverna kan vara sig sjÀlva. Att eleverna ska kÀnna sig trygga i skolan Àr viktigt för oss och vi jobbar hela tiden för att bli Ànnu bÀttre.

  Kontakta

  Tullbroskolan

  Om du inte hittar kontaktuppgifter till den du söker var god hör av dig till Kontaktcenter.