Skip to main content

VĂ€lkommen till Hertingsskolan

 • Behörighet och ambition

  Vi har minst tre behöriga lÀrare kopplade till varje Ärskurs vilket gör att vi kan möta och inkludera alla vÄra elever i undervisning. Alla pÄ skolan har höga ambitioner i uppdraget och arbetar hÄrt för att inte lÀmna nÄgon efter. Vi har höga förvÀntningar pÄ alla pÄ skolan, vÄr instÀllning Àr att alla barn Àr allas barn och vi ser och pratar med alla vÄra elever.

 • Stad och natur

  Skolans lÀge med nÀrhet till bÄde skog, hav, stad som vi nyttjar dagligen dÄ det Àr en naturlig del av vÄr lÀrmiljö.

 • Mentorföretaget ICA Skrea Strand

  För att ge vÄra elever en inblick i arbetslivet och visa hur deras kunskaper i skolan kan komma till nytta i framtiden samarbetar vi med ICA Skrea Strand. Tillsammans planerar vi olika aktiviteter för eleverna nÀr de gÄr i Ärskurs 2 och 5.

 • KOLL med Falkenbergs Sparbank

  KOLL - Kul och lÀrorikt lÀrande, Àr ett samarbete med Falkenbergs Sparbank dÀr alla vÄra elever i Ärskurs 3 och 6 trÀffar representanter frÄn banken. Med KOLL fÄr eleverna kunskap om privatekonomi anpassat efter deras Älder.

 • ElevhĂ€lsa

  ElevhÀlsan finns pÄ plats alla dagar i veckan, med speciallÀrare, skolkurator och skolsköterska. HÀr finns alltid en öppen dörr och vi vÀrnar om en aktiv dialog med eleverna.

  Vi tror pÄ alla elever

  PÄ Hertingsskolan ska alla elever kÀnna sig delaktiga och inkluderade. Vi anpassar material, verktyg och metoder för att skapa en undervisning dÀr alla elever kan lÀra sig utifrÄn just sina förutsÀttningar och behov. nde.

  Stöd och hjÀlp i skolan

  Hög lÀrartÀthet Àr det viktigaste stödet för vÄra elever. Vi har ofta tvÄ vuxna i varje klassrum och pÄ sÄ sÀtt finns det gott om resurser att fÄ hjÀlp och stöd av. Vid behov kan Àven skolans trygghetsteam gÄ in och stötta upp och vi har Àven ett elevhÀlsoteam som jobbar förebyggande och hÀlsofrÀmjande. 

  Trygga elever lÀr sig mer

  VÄrt trygghetsarbete Àr alltid i fokus och drivs av vÄr kurator i samarbete med skolsköterska och pedagoger. Arbetet kan innebÀra allt ifrÄn att identifiera otrygga platser i den fysiska miljön till att trÀffa elever i olika grupper för att prata om kÀnslor, relationer och om hur vi Àr mot varandra.

  Kontakta

  Hertingsskolan

  Om du inte hittar kontaktuppgifter till den du söker var god hör av dig till Kontaktcenter.