Välkommen till Fageredsskolan

 • God mat som lagas på skolan

  Skolmaten lagas på plats i skolan i eget kök och personalen är en viktig och naturlig del av skolan.

 • Fantastisk utemiljö

  Vi har en härlig skolgård med en egen liten skog mitt på skolområdet där eleverna kan upptäcka nya saker, leka kurragömma och bygga kojor. På skolgården finns också en stor fotbollsplan som vi ofta använder till olika aktiviteter. 

 • Egen idrottshall

  På skolområdet finns en egen idrottshall där vi har idrottslektioner och ibland även olika aktiviteter med fritids. 

 • Mentorföretaget Derome

  För att ge våra elever en inblick i arbetslivet och visa hur deras kunskaper i skolan kan komma till nytta i framtiden samarbetar vi med Derome. Tillsammans planerar vi olika aktiviteter för eleverna när de går i årskurs 2 och 5.

 • KOLL med Falkenbergs Sparbank

  KOLL - Kul och lärorikt lärande, är ett samarbete med Falkenbergs Sparbank där alla våra elever i årskurs 3 och 6 träffar representanter från banken. Med KOLL får eleverna kunskap om privatekonomi anpassat efter deras ålder.

  Vi tror på alla elever

  Vi vill att våra elever ska tro på sig själva och sin egen förmåga att lära sig. Våra lärare utmanar hela tiden eleverna att ta nästa steg i sitt lärande. Vi tror också på att vi lär oss som bäst tillsammans och att det ska vara självklart att hjälpa sin klasskompis när det behövs.

  Stöd och hjälp i skolan

  Vi är alltid uppmärksamma på ifall elever behöver extra stöd och med små undervisningsgrupper kan det vara lättare att upptäcka. På skolan har vi en specialpedagog som stöttar elever men som framförallt jobbar förebyggande för att vår undervisning ska vara så bra som möjligt för så många som möjligt.

  Trygga elever lär sig mer

  På Fageredsskolan arbetar vi förebyggande med olika gruppövningar kring värdegrund och hur vi ska bete oss mot varandra för att alla ska känna sig trygga i skolan. Vi har också ett nära samarbete med hemmet och vårdnadshavare ifall vi märker att något är fel eller en elev inte mår bra skolan.

  Kontakta

  Fageredsskolan

  Om du inte hittar kontaktuppgifter till den du söker var god hör av dig till Kontaktcenter.

  Kontaktcenter
  Stadshuset, Kuben, Rådhustorget 3C
  311 80 Falkenberg
  Telefon: 0346-88 60 00
  E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

  Öppettider Kontaktcenter
  Måndag-torsdag 8-17
  Fredag 8-15

  Dag före röd dag eller afton 8-15