Skip to main content

VĂ€lkommen till Fageredsskolan

 • God mat som lagas pĂ„ skolan

  Skolmaten lagas pÄ plats i skolan i eget kök och personalen Àr en viktig och naturlig del av skolan.

 • Fantastisk utemiljö

  Vi har en hÀrlig skolgÄrd med en egen liten skog mitt pÄ skolomrÄdet dÀr eleverna kan upptÀcka nya saker, leka kurragömma och bygga kojor. PÄ skolgÄrden finns ocksÄ en stor fotbollsplan som vi ofta anvÀnder till olika aktiviteter. 

 • Egen idrottshall

  PÄ skolomrÄdet finns en egen idrottshall dÀr vi har idrottslektioner och ibland Àven olika aktiviteter med fritids. 

 • Mentorföretaget Älvsereds LantmĂ€n

  För att ge vĂ„ra elever en inblick i arbetslivet och visa hur deras kunskaper i skolan kan komma till nytta i framtiden samarbetar vi med Älvsereds LantmĂ€n. Tillsammans planerar vi olika aktiviteter för eleverna nĂ€r de gĂ„r i Ă„rskurs 2 och 5.

 • KOLL med Falkenbergs Sparbank

  KOLL - Kul och lÀrorikt lÀrande, Àr ett samarbete med Falkenbergs Sparbank dÀr alla vÄra elever i Ärskurs 3 och 6 trÀffar representanter frÄn banken. Med KOLL fÄr eleverna kunskap om privatekonomi anpassat efter deras Älder.

  Vi tror pÄ alla elever

  Vi vill att vÄra elever ska tro pÄ sig sjÀlva och sin egen förmÄga att lÀra sig. VÄra lÀrare utmanar hela tiden eleverna att ta nÀsta steg i sitt lÀrande. Vi tror ocksÄ pÄ att vi lÀr oss som bÀst tillsammans och att det ska vara sjÀlvklart att hjÀlpa sin klasskompis nÀr det behövs.

  Stöd och hjÀlp i skolan

  Vi Àr alltid uppmÀrksamma pÄ ifall elever behöver extra stöd och med smÄ undervisningsgrupper kan det vara lÀttare att upptÀcka. PÄ skolan har vi en specialpedagog som stöttar elever men som framförallt jobbar förebyggande för att vÄr undervisning ska vara sÄ bra som möjligt för sÄ mÄnga som möjligt.

  Trygga elever lÀr sig mer

  PÄ Fageredsskolan arbetar vi förebyggande med olika gruppövningar kring vÀrdegrund och hur vi ska bete oss mot varandra för att alla ska kÀnna sig trygga i skolan. Vi har ocksÄ ett nÀra samarbete med hemmet och vÄrdnadshavare ifall vi mÀrker att nÄgot Àr fel eller en elev inte mÄr bra skolan.

  Kontakta

  Fageredsskolan

  Om du inte hittar kontaktuppgifter till den du söker var god hör av dig till Kontaktcenter.