Skip to main content

Vitvaruåtervinningen

Vitvaruåtervinningen är en daglig verksamhet som ligger i området Stafsinge i Falkenberg. Verksamheten har åtta platser och två medarbetare och drivs av Falkenbergs kommun.

Verksamhetens inriktning

På Vitvaruåtervinningen arbetar vi för miljön genom att demontera, sortera och återvinna vitvaror. Vi jobbar också med demontering av elprodukter. På vitvaruåtervinningen har vi en lastbil som vi använder för att kunna hämta vitvaror och elprodukter, men också för att kunna vara behjälpliga för andra grupper inom daglig verksamhet. 

Arbetet anpassas efter dig och dina önskemål.  

Du får möjlighet att röra på dig genom att åka med i vår lastbil och hämta arbetsmaterial. Vi erbjuder också promenader om önskemålet finns. Hos oss jobbar du efter din egen förmåga.

Inomhusmiljö

Vi har ett stort gemensamt arbetsrum, samt ett lite mindre rum där du kan sitta lite mer avskilt. Vi har också ett kök med matbord där vi äter våra måltider. Vi ligger på markplan och är lättillgängliga för alla.

Utomhusmiljö

Vår verksamhet ligger i området Stafsinge, i samma byggnad som Falkåsen bedriver sin verksamhet. Vi har en uteplats där man kan sitta när väder tillåter. Här har du också närhet till Stafsinge strand och mysiga promenadstråk runtomkring.

Kontakta Vitvaruåtervinningen

Enhetschef

Marie Scott
0346-88 68 19
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vitvaruåtervinningen

Falkåsvägen 3
311 32 Falkenberg
0346-88 67 47

Besöksadress: Falkåsvägen 3, 311 32 Falkenberg