Skip to main content

Keramiken

Keramiken Àr en daglig verksamhet som ligger pÄ Hjortsberg i Falkenberg. Verksamheten har nio platser och tvÄ medarbetare och drivs av Falkenbergs kommun.

Verksamhetens inriktning

Hos oss pÄ Keramiken har du möjlighet att tillverka alster i lera. Du fÄr mÄla och glasera keramiken och följa hela processen frÄn lerklump till fÀrdig produkt som vi sedan sÀljer i vÄr butik. Vi har ett rullande schema dÀr alla fÄr möjlighet att ta ansvar för butiken. 

Vi lÀgger upp ett individuellt schema för din dag hos oss efter varje deltagares önskemÄl och förutsÀttningar. 

HÀr fÄr du ocksÄ möjlighet till promenader varje dag. Vi har nÀra till Skrea strand och har fina promenadstrÄk runt omkring. Vi har ocksÄ pausgympa varje dag dÀr du Àr med utefter dina förutsÀttningar. 

Inomhusmiljö 

PÄ Keramiken jobbar vi tillsammans i ett stort arbetsrum. Alla har varsin arbetsplats och det finns en matsal dÀr vi Àter vÄra mÄltider. Vi har Àven en butik. 

Utomhusmiljö 

Verksamheten bedrivs i en lokal pÄ Hjortsberg. Vi ligger pÄ första plan vilket gör att det Àr lÀttillgÀngligt för alla. NÀrhet till strand och skog gör vÄra promenader extra hÀrliga. Vi har Àven utemöbler dÀr man kan sitta och njuta vid fint vÀder. 

Kontakta Keramiken

Enhetschef

Anna Isaksson
0346-88 69 70
Den hÀr e-postadressen skyddas mot spambots. Du mÄste tillÄta JavaScript för att se den.

Keramiken

HjortvÀgen 5E
311 41 Falkenberg
0346-88 69 10

Besöksadress: HjortvÀgen 5E, 311 41 Falkenberg