Skip to main content

Flexgruppen

Flexgruppen Àr en daglig verksamhet som ligger i Falkenberg. Verksamheten har fem platser och tvÄ medarbetare och drivs av Falkenbergs kommun.

Verksamhetens inriktning

I Flexgruppen kan du delta utifrÄn dina egna förutsÀttningar och förmÄgor, du arbetar efter ditt schema under dagen. Vi sitter alla tillsammans i lokalen dÀr vi utför vÄra olika arbetsuppgifter. Det kan till exempel vara:

  • Olika typer av legoarbete
  • Kreativt skapande
  • SĂ„ngstunder.

Du fÄr ocksÄ möjlighet att röra pÄ dig varje dag, antingen genom promenader eller genom aktivitet i rörelserummet pÄ Aktivitetscenter som ligger i samma hus. PÄ Aktivitetscenter finns ocksÄ olika sinnesrum som du fÄr tillgÄng till om du önskar. Vi vill att du ska fÄ en meningsfull sysselsÀttning och att dina dagar Àr planerade pÄ bÀsta sÀtt för att du ska fÄ en rolig och utvecklande arbetsplats.

Inomhusmiljö

Vi har ett arbetsrum dÀr du arbetar med det som du har pÄ ditt schema. DÀr har vi ocksÄ en soffgrupp dÀr du som vill har möjlighet att koppla av framför en film.

Utomhusmiljö

Verksamheten bedrivs i en del av lokalen pÄ MurarevÀgen i Falkenberg. Fastigheten Àr i ett plan och Àr lÀttillgÀnglig för alla. Vi har en stor trÀdgÄrd och en sinnestrÀdgÄrd dÀr vi kan sitta och njuta nÀr vÀdret tillÄter.

Kontakta Flexgruppen

Enhetschef

Anna Isaksson
0346-88 69 70
Den hÀr e-postadressen skyddas mot spambots. Du mÄste tillÄta JavaScript för att se den.

Flexgruppen

MurarevÀgen 43
311 37 Falkenberg
0346-88 68 98

Besöksadress: MurarevÀgen 43, 311 37 Falkenberg