Skip to main content

Småhustomter i Vessigebro

Vessigebro ligger cirka 1,5 mil från Falkenberg. Samhället ligger utmed ån Ätran och erbjuder ett kuperat landskap med många vackra och spännande vyer. Här finns det lediga kommunala tomter vackert belägna på Forsvägen och Solstigen.

I Vessigebro finns bland annat skola, förskola, vårdcentral och matbutik. Här finns också den uppskattade upplevelseparken ”Gurkbänken”.

Pris och tomtstorlek

Priset är 100 000 kronor per tomt, exklusive anslutningskostnad för vatten och avlopp, el, tele, fiber mm. Tomternas storlek varierar mellan 800-1000 kvadratmeter.

Här finns tomterna

Kartan visar alla tomter vi har i området. Den uppdateras löpande och visar om en tomt är till salu (grön), reserverad (gul) eller såld (röd). Du kan klicka på en tomt för att få upp information om den. Du kan också zooma in och ut samt välja vilken typ av karta du vill se.

Dessa tomter är till salu just nu

I den här listan får du en snabb överblick över vilka tomter som fortfarande är till salu.

Ta en titt på detaljplanen för området

Vill du få bra koll över vad som gäller i området så ska du ta dig en titt på detaljplanen. Klicka på länken för att komma vidare. Vill du öppna detaljplanen i ett eget fönster eller flik- kan du högerklicka på den och välja öppna i ny flik.

pdf Detaljplan tomter i Vessigebro (5.42 MB)

Du behöver stå i tomtkön för att kunna köpa en tomt

För att få köpa en tomt behöver du stå i den kommunala tomtkön. 

Så köper du en småhustomt

Regler för tomtkö och tomtköp

Anmäl dig till tomtkön

Kontakta oss

Mark- och exploateringsenheten
0346-88 60 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Falkenberg Växer