Skip to main content

Småhustomter i Ätran

Ätran finner du två mil öster om Ullared längs väg 153. Genom orten rinner ån med samma namn och dess omgivning är ett vackert skogsrikt landskap med en del sjöar. Här finns en kommunal tomt till försäljning på Björkvägen och Åkervägen i ett redan befintligt bostadsområde.

I Ätran finns två förskolor, en kommunal och en privat, samt Ätranskolan (7 - 11 år). Här finns även en fritidsanläggning med utomhusbad och idrottshall. På vintern är Ätran Skidcenter med skidspår och skidskytteanläggning mycket populär.

Pris och tomtstorlek

Priset är 100 000 kronor, exklusive anslutningskostnad för vatten och avlopp, el, tele, fiber med mera. Tomtens storlek är 1251 kvadratmeter.

Här finns tomterna

Kartan visar alla tomter vi har i området. Den uppdateras löpande och visar om en tomt är till salu (grön), reserverad (gul) eller såld (röd). Du kan klicka på en tomt för att få upp information om den. Du kan också zooma in och ut samt välja vilken typ av karta du vill se.

Ta en titt på detaljplanen för området

Vill du få bra koll över vad som gäller i området så ska du ta dig en titt på detaljplanen. Klicka på länken för att komma vidare. Vill du öppna detaljplanen i ett eget fönster eller flik- kan du högerklicka på den och välja öppna i ny flik.

pdf Detaljplan för tomten i Ätran (3.71 MB)

Du behöver stå i tomtkön för att kunna köpa en tomt

För att få köpa en tomt behöver du stå i den kommunala tomtkön. 

Så köper du en småhustomt

Regler för tomtkö och tomtköp

Anmäl dig till tomtkön

Kontakta oss

Mark- och exploateringsenheten
0346-88 60 00
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Falkenberg Växer