Skip to main content

Tidsplan

Renovering och uppstart av verksamheterna i kvarteret TrÀdgÄrden sker etappvis och berÀknas preliminÀrt vara klar 2025. Kvarteret renoveras i fyra etapper. Det innebÀr att fastigheterna och de olika verksamhetslokalerna och lÀgenheterna kommer vara klara vid olika tidpunkter.

Etapp 1

PreliminÀrt klart vÄren 2024.

I etapp 1 Àr det hus tre som renoveras. HÀr kommer det pÄ sikt att finnas 27 lÀgenheter i bistÄndsbedömt trygghetsboende, 37 trygghetslÀgenheter och tvÄ bistÄndsbedömda dagverksamheter.

Etapp 2

PreliminÀrt klart hösten 2024.

Under etapp 2 Àr det hus ett som renoveras och byggs ut. HÀr kommer det finnas sex avdelningar i sÀrskilt boende med totalt 59 lÀgenheter. Det kommer ocksÄ finnas en del personalutrymmen och samvaroutrymmen för de som bor i kvarteret.

Etapp 3

PreliminÀrt klart vÄren 2025.

I etapp 3 Àr det hus tvÄ som renoveras. I hus tvÄ kommer det finnas tvÄ avdelningar i sÀrskilt boende med 20 lÀgenheter totalt. Det kommer Àven finnas en gruppbostad med sex lÀgenheter och gemensamhetsutrymmen.

Etapp 4

PreliminÀrt klart hösten 2025.

I den sista etappen Àr det hus fyra som byggs. DÀr kommer det finnas tvÄ avdelningar i sÀrskilt boende med totalt 20 lÀgenheter. Det blir Àven en hemtjÀnstlokal, en bistÄndsbedömd dagverksamhet, kontor och plats för samvaro för de som bor och jobbar i kvarteret.