Skip to main content

Testa nytt tillfälligt utegym

  • Kvinna som tränar vid ett utegym.
  • Personer som tränar vid ett utegym.
  • Person som tränar vid ett utegym.

    Bild 3

Från 21 september har du chansen att prova på det nya tillfälliga utegymmet vid Kristineslätt, utanför ishallen, i Falkenberg.

Under perioden  21 september till slutet av november kommer Omnigym att introducera sitt tillfälliga utegym i samarbete med Falkenbergs kommun. Utegymmet står vid Kristineslätt, framför ishallen, i Falkenberg. Alla, oavsett ålder, är välkomna att testa utrustningen från Omnigym. Observera att detta utegym inte är permanent och kommer enbart att vara tillgängligt under testperioden.

Med möjligheten att justera vikten på maskinerna kan fler nu dra nytta av gymmet och uppnå en mer dynamisk träning. Varje maskin är också utrustad med sensorer som samlar in data om användningen.

Vi vill gärna veta vad du tycker om utegymmet

Vi vill veta vad du tycker om Omnigyms utegym. Därför genomför Omnigym i samarbete med Falkenbergs kommun, en enkätundersökning. Studien kallas för Global User Study.

Så, ta med dina träningskompisar och kom och njut av en träningsupplevelse utomhus. Vi ser fram emot att få din åsikt!

Enkäten tar cirka 2-5 minuter att svara på och du hittar den via QR-kod vid utegymmet eller från länken här:

Svara på enkät om Omnigyms utegym

Utmana dig själv och Falkenberg

Kan vi slå Örnsköldsvik med 225 000 repetitioner eller rekordet med 405 000 repetitioner under testperioden? Maskinerna registrerar antal repetitioner. Var gärna med och bidra till att vi toppar listan. Följ resultaten vecka för vecka på vår webbplats.

Här kan du följa resultaten och se hur Falkenberg ligger till

  • Antal besökare av utegymmet Omnigym: 461
  • Populäraste maskinen: Ryggdrag
  • Antal repetitioner: 37 091
  • Senast uppdaterad: 6 oktober

Omnigym genomför löpande marknads- och produktundersökning hos intresserade kommuner. Falkenbergs kommun vill med sitt deltagande undersöka förutsättningarna med tanke på framtida planering, och noterar att gymmet endast finns på plats under testperioden.

Rekommenderad åldersgräns är 14 år.