Skip to main content

Vi söker säsongsmedarbetare inom anläggning

Vi söker säsongsmedarbetare till vårt arbetslag inom anläggning. Är du vår nästa kollega?

Just nu söker vi anläggningsvaktmästare för säsongsanställning 2024

Välkommen med din ansökan redan idag då rekrytering kommer ske löpande. Sista ansökningsdag är 10 mars.

Sök jobbet

Om arbetsplatsen

Dina närmsta kollegor blir ett härligt gäng på 12 personer och du utgår från vårt anläggningsförråd vid Falcon Alkoholfri Arena. Tillsammans med enhetschef ansvarar du och dina kollegor för Falkenbergs idrottsplats och Falcon Alkoholfri Arena, idrottshallar, fotbollsplaner, ishall, utegym, discgolfbana, motionsspår, insjöbad, vandringsleder och uthyrning av bowlinghall.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta på Falkenbergs idrottsplatser och Falkenbergs ishall under sommarsäsongen. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta målararbete, städning, rensa ogräs och gräsklippning av fotbollsplaner, iskörning på Falkenbergs ishall. Du arbetar enligt schema där kvällar och helger förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig om har erfarenhet av grönyteskötsel eller ismaskinskörning men detta är inget krav. Tjänsten kräver att du har B-körkort och att du har fyllt 18 år. Som person är du serviceinriktad och har ett gott bemötande till både kollegor och våra invånare. Då tjänsten innebär arbete efter schema med kväll och helg arbete så krävs det att du är ansvarstagande och att du kan kan hantera självständiga arbetsuppgifter utifrån skrivna rutiner. Tjänsten innebär fysiskt arbete med krav på att vara händig, tålmodig och flexibel.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Sommarjobb / Säsongsanställning

Tillträde

Vi söker personal från april–september

Kontaktuppgifter

Fackliga företrädare, nås via kommunens kontaktcenter, 0346- 88 60 00
Glenn Andersson, anläggningschef, 0346-88 60 93

Jobba hos oss