Skip to main content

Vikariera på kommunens badanläggningar

Vi söker ständigt vikarier till kommunens badanläggningar. Var med och skapa trygga simmiljöer för våra badgäster. Välkommen med din ansökan!

Just nu söker vi badbevakare/simlärare för sommar 2024

Välkommen med din ansökan redan idag då rekrytering kommer ske löpande. Sista ansökningsdag är 31 mars.

Utbilda dig inom livräddning och simundervisning

Om du önskar att söka utbildning på egen hand, kan du göra det genom Svenska livräddningssällskapet. De erbjuder utbildningsmöjligheter för dem som själva vill ta initiativet till att lära sig livräddning och första hjälpen. Besök deras webbplats för mer information och för att anmäla dig till kurser och utbildningar.

Utbildning - Svenska Livräddningssällskapet (svenskalivraddningssallskapet.se)

Om arbetsplatsen

Ett stenkast från Skrea strand i Falkenberg ligger Klitterbadet, en modern motions- och badanläggning. Klitterbadet byggdes 1969 som ett utomhusbad och bestod då endast av 50-meters bassängen och en barnbassäng. 1983 byggdes Klitterbadet om till inomhusbad och har efter det byggts ut med barnpool, plaskpool och bubbelpool, spinning och ångbastu. Till sommaren öppnar vi även upp utomhusbadet i Vessigebro som består av en 25-metersbassäng med fyra banor. Även en undervisningsbassäng och barnpool finns på området. Vi söker nya kollegor till sommaren som kommer att arbeta både på Klitterbadet och utomhusbadet i Vessigebro!

Arbetsuppgifter

Ditt arbete som badbevakare/simlärare kommer att vara omväxlande då alla förekommande verksamhetsuppgifter ingår och är av fysisk karaktär, såsom badbevakning, simundervisning, kassa/receptionsarbete och städning mm. Du ansvarar för badgästernas säkerhet och trivsel. På arbetsplatsen tillämpar vi roterande tjänstgöring vilket innebär att samtliga moment ingår. Tjänsten innebär även regelbunden kväll- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fyllt 18 år. Simkunnighet är ett krav och vi genomför tester i simning och livräddning. För att bli aktuell för tjänsten måste du få godkänt resultat på Guldbojen. Om du har aktuell HLR-utbildning, erfarenhet av att leda simskolor, arbetat med barn och ungdomar samt att du är eller har varit aktiv inom en idrottsförening kan detta vara meriterande. Din svenska är mycket god i både tal och skrift. Arbetet innebär mycket kundkontakt och service, vilket ställer krav på att du som person är serviceinriktad och har initiativförmåga genom att du har lätt för att se och ta tag i vad som behöver göras. Samtidigt har du god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta i grupp och har god kommunikationsförmåga, något vi ser som viktiga egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ansök redan idag då vi kommer att tillämpa löpande rekrytering. Välkommen till oss i sommar!

Omfattning

Timavlönad

Anställningsform

Sommarjobb / Säsongsanställning

Tillträde

Tillträde i juni och tidsbegränsad anställning till augusti.

Kontaktuppgifter

Fackliga företrädare, nås via kommunens kontaktcenter, 0346- 88 60 00
Veronika Wintvik, enhetschef Bad, 0346-88 60 00