Skip to main content

Vikariera inom förskola och skola

Som vikarie är du en viktig och högt värderad tillgång när ordinarie personal är frånvarande. Vi söker timvikarier till kommunens förskolor och skolor. Är du vår nästa kollega?

Utdrag från belastningsregistret

När du söker arbete inom förskola och skola vill vi att du beställer ett utdrag från belastningsregistretlänk till annan webbplats.

Som timvikarie får du ett omväxlande jobb. Du har möjlighet att jobba på olika arbetsplatser, både själv och i grupp. På så vis träffar du många nya kollegor och skaffar dig en bred erfarenhet. Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb där du i hög grad kan påverka ditt schema och välja vilka dagar du är tillgänglig för arbete. 

Passar det dig?

Vi strävar efter att ha en hög kvalitet inom våra verksamheter. Därför finns ett antal gemensamma kriterier som du behöver uppfylla för att kunna jobba hos oss. Vi söker dig som:

  • Fyllt 18 år
  • Har slutbetyg från grundskolan i svenska eller svenska som andraspråk
  • Har god servicekänsla och kommunikationsförmåga
  • Har utbildning eller erfarenhet inom det område där du vill jobba

Så här söker du jobb hos oss

Du är välkommen att göra en intresseanmälan för att jobba som timvikarie inom kommunens kök, äldreomsorg och barnomsorg. Efter att du har skickat in din intresseanmälan till oss hör vi av oss till dig. Du kan då få erbjudande om att komma till en intervju där vi får möjlighet att lära känna varandra. Välkommen med din ansökan.

Kontakta bemanningsenheten

I Falkenbergs kommun är alla vikarier anställda av bemanningsenheten. Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor, eller om du är intresserad av att jobba som vikarie inom vård och omsorg.

Bemanningssamordnare

Estelle Jensen
0346-88 59 76
072-141 39 21
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Bemanningssamordnare

Jessica Gripse
0346-88 66 89
072-233 07 91
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.