Skip to main content

Lämna synpunkter

Här kan du lämna synpunkter på Falkenbergs kommuns verksamheter och service. Dina synpunkter hjälper oss att bli bättre.

Du lämnar din synpunkt i formuläret här på sidan. Vill du hellre göra det via telefon ringer du kontaktcenter på 0346-88 60 00.

Vill du istället berätta att något är fel eller trasigt? Då gör du det på sidan Felanmälan.

Detta gäller om du har synpunkter på förskola och skola

I formuläret kan du lämna allmänna synpunkter om förskola, grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning. 

Om du har synpunkter på en specifik verksamhet ska du i första hand vända dig till klassföreståndaren, avdelningspersonal eller annan personal som jobbar där.

Här lämnar du din synpunkt


Vi återkopplar till dig inom fem arbetsdagar

Vi följer upp alla synpunkter som kommer in och återkopplar till dig inom fem arbetsdagar från att vi har tagit emot din synpunkt. 

Vår ambition är att besvara synpunkter så snart som möjligt, men handläggningstiden beror givetvis på synpunktens art och omfång.

Din synpunkt blir en allmän handling

När en synpunkt kommer in till Falkenbergs kommun registreras den och dina uppgifter som en allmän handling, och skickas sedan till den del av vår organisation som ansvarar för frågan.

Om uppgifterna inte omfattas av sekretess kommer vi att lämna ut dem om någon begär det. För att få ett svar behöver du fylla i dina kontaktuppgifter och hur du vill få svar. Du kan förstås välja att vara anonym, men då kan vi inte berätta för dig hur vi har hanterat din synpunkt.

Samtycke om personuppgifter

Genom att skicka in din synpunkt samtycker du till att Falkenbergs kommun behandlar dina personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Du väljer själv vilka personuppgifter du vill lämna eller om du vill vara anonym. Vi behandlar personuppgifterna i syfte att registrera och handlägga ditt ärende samt för att återkoppla till dig om du väljer det alternativet.