Anläggningar - säsongsbokning

Välkommen att söka säsongstider i Falkenbergs ishall, idrottshallar, gymnastik- och danssalar.

För att få vara med i fördelningen av tider krävs att man hyr från september (eller tidigare) till april (eller längre), för ishallen gäller från september till slutet av mars/början av april beroende på hur påsklovet ligger. Skriv vilka veckor ni vill boka under ”Övrigt” sist i formuläret.

Senast den 15 april vill vi ha er ansökan!

Fördelningen av tider görs efter en politiskt förankrad prioriteringsordning och bokningsbesked skickas ut i slutet av juni/början av juli.

I och med att du fyller i den här anmälan/ansökan registrerar Falkenbergs kommun dina personuppgifter. På kommun.falkenberg.se/personuppgifter kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter samt vilka rättigheter du har enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Du kan även höra av dig till vårt kontaktcenter.

Kontaktcenter
Stadshuset, Kuben, Rådhustorget 3C