Cistern, information om avveckling

Här kan du meddela oss att du ska avvecklad din cistern. Du kan även läsa vad du behöver göra i samband med avvecklingen.

Blanketten riktar sig till dig som har för avsikt att avveckla en cistern. Cisterner med anslutna rör- och slangledningar som tas ur bruk behöver tömmas och rengöras. Åtgärder ska också göras som hindrar att cisternen kan återfyllas med brandfarliga vätskor eller spilloljor.

Du behöver senast i samband med att cisternen tas ur bruk informera oss på miljö- och hälsoskyddsförvaltningen om hur cisternen med anslutna rör- och slangledningar omhändertas. Detsamma gäller även om hur eventuella föroreningar ska tas om hand.

Det tar ungefär 10 minuter att fylla i alla uppgifter. Fyll i blanketten, skriv under och skicka in den till oss antingen via post eller mejl.

I och med att du fyller i den här anmälan/ansökan registrerar Falkenbergs kommun dina personuppgifter. På kommun.falkenberg.se/personuppgifter kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter samt vilka rättigheter du har enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Du kan även höra av dig till vårt kontaktcenter.

Kontaktcenter
Stadshuset, Kuben, Rådhustorget 3C
311 80 Falkenberg
Telefon: 0346-88 60 00
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Öppettider Kontaktcenter
Måndag-torsdag 8-17
Fredag 8-15

Dag före röd dag eller afton 8-15