Skip to main content

Verksamhetsmark vid Falkenbergsmotet

Falkenbergsmotet ligger i direkt anslutning till motorväg E6 och riksväg 154, vilket gör läget optimalt för verksamheter som är beroende av bra logistikmöjligheter. Marken är detaljplanelagd för industri, kontor och logistik.

Falkenbergsmotet är på väg att växa fram till Falkenbergs främsta verksamhetsområde. Härifrån är det cirka en timme till Göteborg och 1,5 timme till Malmö. Det är även enkelt att ta sig hit från både Falkenbergs centrum och Falkenbergs station, som ligger fyra respektive två kilometer bort.

Här finns marken

Kartnålen visar var Falkenbergsmotet ligger.

Kontakta oss

√Ąr du intresserad av¬†mark eller vill veta hur vi kan hj√§lpa dig med en etablering i Falkenbergs kommun s√• √§r du varmt v√§lkommen att h√∂ra av dig till v√•r n√§ringslivsutvecklare.

Mattias Fornell

Näringslivsutvecklare
0702-31 88 40
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Visste du detta om Falkenberg?


Ett av Sveriges bästa näringslivsklimat

I Falkenberg har vi enligt våra egna företagare ett av landets bästa näringslivsklimat. I den senaste rankingen från Svenskt Näringsliv hamnar Falkenberg åter igen bland de främsta. Rankingen av företagsklimatet i Sveriges 290 kommuner görs årligen och på foretagsklimat.se kan du läsa hela rapporten.

Engagerat näringsliv

I Falkenberg har vi ett engagerat näringsliv som vill vara med och påverka samt driva utveckling. Näringslivet har organiserat sig inom genom en lokal förening som heter Näringslivet Falkenberg som arrangerar välbesökta näringslivsluncher och en populär näringslivsdag.

Samverkan för ökad konkurrens- och attraktionskraft

Genom ökad samverkan mellan kommun, invånare, näringsliv och intresseorganisationer jobbar vi tillsammans för att stärka Falkenbergs konkurrens- och attraktionskraft.

Mix av mindre och större företag

I Falkenberg finns en mix av både mindre lokala företag och större välkända företag som Sia Glass, Arla Foods, Carlsberg, Essity och Gekås Ullared.

En västkustpärla i en tillväxtregion

Falkenberg har tydliga styrkor och naturliga förutsättningar vilket gör Falkenberg attraktivt för många. Här finns brusande hav och långa stränder, men även stigar som slingrar sig genom skogarna. I Falkenberg är även livet lite enklare och det finns mer tid till det som finns bortom måsten.

Mitt i Halland

Falkenberg ligger mitt i Halland i en region med stark tillväxt och goda framtidsutsikter. Närheten till Malmö och Göteborg ger många fördelar och det är lätt att pendla till och från Falkenberg med bil och tåg.

Vi blir fler falkenbergare

Falkenberg har en positiv befolkningsutveckling och idag har vi cirka 47 000 invånare. I framtiden räknar vi med att ännu fler kommer att vilja bo i Falkenberg och detta skapar stora möjligheter för näringslivet i hela kommunen.

Falkenberg Växer