Skip to main content

Omsorg på kvällar, helger och nätter

Om du behöver omsorg för ditt barn på kvällar, helger och nätter finns möjlighet till plats i Falkenbergs centralort. Tidig morgon och sen kväll finns också omsorg i Ullaredsområdet. Här kan ditt barn få plats om du arbetar eller studerar på sådana tider som gör att lämning och hämtning inte kan göras inom förskolans vanliga öppettider.

Omsorg kvällar, nätter och helger på Nattugglans förskola

Om du behöver omsorg för ditt barn under kvällar, nätter och helger erbjuds förskolan Nattugglan i mån av plats. Här kan ditt barn få plats om du arbetar eller studerar på sådana tider som gör att lämning och hämtning inte kan göras inom förskolans vanliga öppettider, som är 06.30-18.30. Medan du väntar på plats för ditt barn kan placering erbjudas på annan förskola inom de vanliga öppettiderna.

Omsorg morgon och kvällar på Tallkottens förskola

Om du behöver omsorg för ditt barn under tidig morgon och kväll mellan kl. 06.00-21.00 erbjuds detta på Tallkottens förskola i mån av plats. Här kan ditt barn få plats om du arbetar eller studerar på sådana tider som gör att lämning och hämtning inte kan göras inom förskolans vanliga öppettider, som är 06.30-18.30.

Omsorg morgon och kvällar i Ullaredsområdet

Om du bor i Ullaredsområdet och behöver omsorg för ditt barn under tidig morgon och kväll mellan kl. 05.30-20.30 erbjuds detta på Äppelbackens förskola i Ullared. Här kan ditt barn få plats om du arbetar eller studerar på sådana tider som gör att lämning och hämtning inte kan göras inom förskolans vanliga öppettider, som är 06.30-18.30.