Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Sommarsimskola

Sommarens simskola finns för bokning på webben.

Nu är det dags att boka simskola inför sommaren. Precis som tidigare år går det att boka plats och betala på webben. Anmälan är uppdelad i kunskapsgrupper för att barnet ska få en så passande grupp som möjligt. De grupper som finns är:

Nybörjare- Har inte gått simskola tidigare. Har ev. lite vattenvana. Målet för denna grupp är att få mer vattenvana och att lära sig ett tekniskt riktigt arm och bentag.

Vattenvana- Har gått simskola eller simlekis tidigare, god vattenvana, har tagit baddare och tränat på bentag tidigare. Målet med denna grupp är att få utökad vattenvana och förhoppningsvis lära sig simma.

10-25m- Har simmat minst 10 meter bröstsim på ett tekninskt riktigt sätt, har god vattenvana och vågar vara i stora bassängen. Målet med denna grupp är utökad simkunninghet, vattenvana och simma längre och bättre. Lära sig ryggsim och dyka.

50-100m/Märke- Kan simma både bröstsim och ryggsim, har god vattenvana. Målet med denna grupp är att bli bättre på simtekniken och säkrare på sin simning och dykning och att ta simmärken.

För att kunna boka och betala din simskola, så måste du först göra en inloggning eller skapa "mina sidor", bara följ instruktionerna.

Sidan uppdaterad: 2014-03-21