Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Var med och håll Falkenberg rent i vår

Varje vår deltar Falkenberg i Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp – både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej. 2016 deltog 767 782 hjältar runt om i landet!

Fram till den 26 mars 2017 är anmälningen öppen till Vi Håller Rent! Anmäl er på www.hsr.se/vihallerrentlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Alla anmälda deltagare får kostnadsfritt Håll Sverige Rent skräpplockarmaterial bestående av sopsäckar, soppåsar och skräpspel. I Falkenberg kommer materialet att distribueras med start vecka 16. Deltagare får material genom att besöka kommunens Kontaktcenter i Stadshuset i Falkenberg. För kommunal verksamhet kan materialet skickas ut med internpost.

Ni tar själva hand om det skräp ni samlat in. Sortera och återvinn gärna förpackningar av papper, glas, metall och plast och åk eventuellt till Återvinningscentral om möjlighet finns.

Vi Håller Rent är också ett bra tillfälle att lära sig mer om nedskräpning, återvinning och konsumtion.

Vid frågor om Vi Håller Rent, kontakta Paulina Claesson eller besök hemsidan till Håll Sverige Rent. länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Var med du också i kampen mot skräpet!

Sidan uppdaterad: 2017-03-17