Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Mat och kulturfest för att fira internationella kvinnodagen

Den 8 mars är det den internationella kvinnodagen. Det firar vi med fest! Alla tjejer och kvinnor från 12 år och uppåt är välkomna.

I år firas internationella kvinnodagen med stor fest på Tullbroskolan i Falkenberg. Alla tjejer och kvinnor från 12 år och uppåt är välkomna. Arrangörer är Tullbroskolan, Falkenbergs Gymnasieskola och kommunens kultur och fritidsförvaltning.

- Just denna dag får män och barn stanna hemma. Tanken med festen är att ge kvinnor från olika delar av Falkenberg möjlighet att träffas, umgås, fika, dansa och ta del av varandras kulturer, säger Anna-Karin Nilsson, värdegrundspedagog på Tullbroskolan.

Under kvällen blir det  dansuppvisningar, mat och musik.

- Alla som kan och vill får ta med något att äta, till exempel en kaka eller en kall maträtt från sitt land (på grund av allergi får den inte innehålla nötter eller mandel), så dukar vi upp en gemensam buffé. Vi bjuder på kaffe, the och dricka, säger Anna-Karin Nilsson.

Det kostar inget att komma på festen.

Tid: 8 mars kl 18.00-21.00

Plats: Tullbroskolans matsal. (Kom i tid - det finns plats för 250 personer.)

Vid frågor ring: Annika Larsson tele: 0706-195051, Monica Folkesson tele: 076-8266508 eller Anna-Karin Nilsson tele: 0346-885571

Välkommen!

Sidan uppdaterad: 2017-03-08