Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Läs nya tidningen "Utsikter – från Falkenberg och Ullared" på nätet!

Idag är det premiär för den nya Falkenbergs-tidningen "Utsikter - från Falkenberg och Ullared" som ges ut av kommunens bolag Destination Falkenberg.

Lisa Lemke, tidningen Utsikter

Tidningens första nummer har en upplaga på 100.000 ex och har skickats ut till samtliga hushåll i Falkenbergs kommun. Tidningen kommer också att finnas tillgänglig för besökare på ett flertal olika platser i kommunen, bland annat vid våra större boendeanläggningar.

Du kan även läsa tidningen i digital form på nätet.
(Se länk i högerspalten)

- Tidningen är ett sätt för oss att visa upp några av alla de härliga besöksmål och platser som vi har att erbjuda i vår kommun. Falkenberg är en fantastisk plats både för boende och besökare och tanken är att tidningen ska ges ut fler gånger och anpassas efter våra olika säsonger, säger Kristjan Fannar, destinationsutvecklare och projektledare för tidningen.

I det första numret av Utsikter får du bland annat härliga tips på matupplevelser och kustnära utflyktsmål och så gör vi ett besök bakom kulisserna på Skandinaviens största varuhus Gekås Ullared.

En mindre del av upplagan av Utsikter som skickats ut till våra hushåll har tyvärr drabbats av felaktigt tryck och saknar stora delar av innehållet. Vill du ha ett nytt korrekt ex kontakta vår Turistinformation: turinfo@falkenberg.se eller telefon: 0346-88 61 00

Sidan uppdaterad: 2014-10-13