Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Att göra under lovdagarna

Nu startar jullovet och det sträcker sig fram till den 9 januari. I år är det många lediga dagar som det kanske känns svårt att hitta sysselsättning till, men det finns absolut saker att göra.

Klitterbadet är ett populärt fritidsmål för lovlediga barn och ungdomar och öppettiderna är som vanligt generösa med undantag för julafton, juldagen samt nyårsafton och nyårsdagen. Under lovet är den populära ”ormen” framme för den som är extra leksugen.

Tack vare det milda vädret gör sig ishallen riktigt bra denna vinter då den skridskoglade kan göra ett besök inomhus under lovet. Ishallen är öppen de flesta dagar och skulle man behöva slipa sina skridskor finns det möjlighet för detta med hjälp av hockeyklubben.

Vill man däremot bara koppla av med en god bok, men kanske inte har någon bra i sin bokhylla, kan ett besök på något av kommunens bibliotek vara en bra idé. Här får man hjälp med att hitta något för var smak.

Passa också på att vara ute i naturen och få frisk luft då våra motionsleder och parkmiljöer är öppna efter höstens alla stormar, men framför allt kanske en promenad utmed havet är den mest perfekta rekreationen inför det nya året.

För mer information om öppettiderna i kommunens anläggningar surfa in på Uppleva & Göra.

Sidan uppdaterad: 2013-12-19