Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.
Jublande spelare i Falkenbergs FF

Foto: Bildbyrån

Falkenberg laddar för fotbollsfest i helgen

Nu på lördag spelas årets utan tvekan största fotbollsmatch i Falkenberg och intresset efter biljetter är oerhört stort, meddelar huvudrollsinnehavaren Falkenbergs FF. Klubben kan kvalificera sig för spel i Allsvenskan och har förberett med 2 000 extra ståplatser på de båda kortsidornas extraläktare.

Nu på lördag den 2 november spelas årets sista omgång i Superettan. Falkenbergs FF toppar serien inför den sista omgången men följs tätt av Örebro SK och GIF Sundsvall i tabellen. Den sportsliga uppgörelsen handlar om vilka två lag som direktkvalificerar sig till Allsvenskan, och vilket av dem som får spela kvalmatch.
- Matchen börjar kl 15.00 och vi vill uppmana folk att gå eller cykla till IP samt komma i god tid  för att slippa långa köer, säger klubbchefen Patrik Lundgren.

- Självklart hoppas vi på en fin höstdag på lördag. Dock känns det som att vädret kanske inte spelar så stor roll denna gång för detta är en unik match som ingen vill missa, säger Patrik Lundgren i ett meddelande från Falkenbergs FF.

Sidan uppdaterad: 2013-10-31