Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun

Utställningar i kuben

Stadhuskuben i Falkenberg används kontinuerligt för utställningar. Konceptet är att privatpersoner folkbokförda i Falkenberg, utan kostnad under en tvåveckorsperiod, får ställa ut sina verk. Föreningar som önskar ställa ut i Kuben får kontakta kommunen via mejl.

Kommunen gör ingen värdering av verken. Kraven som finns är att de inte får bryta mot gällande svensk lag, inte kränka de mänskliga rättigheterna, inte vara pornografiska.

Servicenivån är baserad på att tjänsten är gratis, utställaren sköter själv alla aktiviteter kring utställningen och alla kontakter med kommunen sker via e-tjänst eller mejl. De allmänna bestämmelserna för att ställa ut i Kuben finns publicerade i högerspalten.

Väntetid för att ställa ut i Kuben är idag ungefär tre till fyra år. (3-4 år)

Först till kvarn gäller.

Läs mer om intresseanmälan

E-tjänsten för intresseanmälan till utställning i Kubenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Datum

Konstnär

Övrigt

23/8 - 5/9

Berit Johansson

Falkenbergs hemslöjdsförening

6/9 - 19/9

Alexius Huber

Mellersta Hallands Konstförening

20/9 - 7/10

Designresidenset Byggstudio
/Art Inside Out

Hanna Nilsson och Sofia Österhus från designgruppen Byggstudio kommer under residensperioden tillsammans med arkitekten Simon Poulsgaard att arbeta med att utforma gestaltningsidéer till den nya stadsparken i Falkenberg. Vi arbetar med att formge ett koncept för lekytor/familjerum och mötesplatser i parken och vill undersöka Falkenbergs identitet knutet till Ätran, stranden och havet som utgångspunkt.

Intresserade kan under denna period ta del av Byggstudios process i utställningsrummet Kuben där formgivarna även kommer att finnas på plats och arbeta.

8/10 - 17/10


E-medborgarveckan

18/10 - 31/10

Ola Stenbrink


 

Sidan uppdaterad: 2017-09-01