Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Barnteater

Familjeföreställningar 2018 - scenkonst för stora och små

 

Entré 25 kr - förköp på Stadsbiblioteket eller på plats från kl 13.00

Speltid: ca 30-40 minuter

VISOR FÖR FRÅGVISA

18 februari kl 14.00 Falkhallen

Camilla Åström & Kompanjonerna

Varför har zebror ränder? Vad äter ett får? Hur långt är ett år? Om detta och mycket annat handlar Visor för frågvisa som är en konsert fylld av betraktelser ur ett barns perspektiv. Här finns låtar om det perfekta födelsedagskalaset, läskiga monster och om lyckan att bli gungad riktigt, riktigt högt!

Målgrupp: ca 3 - 8 år

TVÄRSLÖJD

4 mars kl 14.00 Falkhallen

Kompani Giraff

Två nycirkusartister bygger skulpturer av föremål och egna kroppar. Med akrobatik och magi skapas installationer där olika typer av element måste samverka och fysiskt hålla om varandra för att inte falla isär. Dessa bräckliga ögonblick kräver koncentration, träning och lite tur. Föreställningen visar att man genom samarbete kan nå oanade höjder!

Målgrupp: ca 3 – 15 år. Inga språkkunskaper behövs då scenspråket endast är fysiskt.

ELI & RIO

8 april kl 14.00 Falkhallen

Teater Tre

Klänningar och mustascher! En tröja blir en byxa, en byxa blir en hatt! Hur påverkas vi av vad vi väljer att ha på oss? Eli & Rio är precis som alla andra – helt olika! Följ med dem på ett äventyr där de delar med sig av sin fantasifulla värld. Föreställningen tar sig an roller och identitetsfrågor med rörelse, humor och öppenhet. Målgrupp: ca 3 – 6 år )

MIN LILLASYSTER KANIN

15 april kl 14.00 Falkhallen

Dockteatern Tittut

Sparriskaninen har lovat att passa sin lillasyster när föräldrarna åker bort. Det visar sig vara lättare sagt än gjort - Lillasyster Kanin matvägrar, gallskriker och blir till råga på allt nästan rävmiddag. Vad gör man när ens lillasyster bara skriker och skriker? ”Om man bara är lugn och inte blir arg och förtvivlad, så går det.” tänker storebror.

Målgrupp: ca 2 – 7 år

KRAKEL SPEKTAKEL – en rymdbalett

27 maj kl 14.00 Falkhallen

Teater Sagohuset

Föreställningen är fritt baserad på Lennart Hellsings barnbokskaraktärer Krakel Spektakel, Kusin Vitamin och Fröken Hit och Dit. Med fantasi och lekfullhet blandas bokstäver och ord, rim och ramsor med musik och dans. Det är en visuell upplevelse med mycket färger och former på scen.

Målgrupp: ca 4-9 år

VÄLKOMNA!

(Föreställningarna genomförs med stöd av Region Halland)Sidan uppdaterad: 2018-01-31