Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun

Rum för dans

Sweat baby sweat

Onsdag 18 april 19.00

Svettigt realationsdrama

Att älska eller älskas? Tvinga kvar eller låta gå?
Har du upplevt den där kärleken som är så totalt uppslukande att man verken kan, eller vill, låta den andra gå?
Det är vad vi får uppleva i Sweat Baby Sweat – en brännande het föreställning som gestaltar kärlekens symbios och där en hel livstid passerar på en timma.

Här gestaltas den uppslukande parrelationens krampaktiga samexistens. Muskler rister och skakar när de klamrar sig fast vid varandra. Deras kram rinner ut över scenkanten och in i betraktarens. Hur mycket ska vi egentligen behöva kämpa för våra relationer?

Turnerar genom Dansnät Sverige.

 

 

Mer info finns på www.rumfordans.se

Förköpsbiljetter finns på:

Falkenbergs Turistinformation, Holgersgatan 1

www.eventim.se

I kassan på Falkhallen på föreställningskvällen. Med reservation för utsålt. 

 

 

 

 

Rum för Dans skapar utrymme för nya föreställningar. Vi ger danskompanier möjlighet att för en period göra Halland till sin arbetsplats, inta våra scenrum och arbeta fram ett nytt danskonstverk som får sin urpremiär i Halland.

Region Halland, Falkenberg och Kungsbacka kommuner utgör tillsammans Rum för Dans, och Falkhallen i Falkenberg och Kungsbacka Teater är våra huvudscener

Rum för dans arbetar för att mötet med publiken också ska ske på andra ställen än det traditionella scenrummet och vi samarbetar med konsthallar, museum, bibliotek, visar dans på film, med mera. Vi vill att Rum för Dans skall vara attraktivt för hallänningen och stimulera fortsatt nyfikenhet på den samtida dansen som konstform.

                                                                              
Sidan uppdaterad: 2018-03-15