Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Vårt verktyg Unikum

I Falkenbergs kommun använder alla grundskolor och förskolor ett digitalt verktyg, Unikum, för att dokumentera barn och elevers lärande och utveckling.

Under läsåret 17/18 dokumenterar även gymnasieskolan i samma verktyg vad det gäller kunskapsutvecklingen och de stödinsatser som krävs i form av extra anpassningar och särskilt stöd.

I verktyget kan hemmet och skolan samarbeta och kommunicera i form av lärblogg, blogg, kommentarer kring barnets/elevens kunskapsutveckling kopplat till läroplanen för respektive verksamhet. Vårdnadshavare får möjlighet att logga in för att följa och samtala med skolan om sitt barns utveckling och lärande och vara delaktig i utvecklingssamtalet som också dokumenteras i verktyget.

Du som vårdnadshavare loggar enklast in via unikum.netlänk till annan webbplats och Logga in eller via Unikumappen som laddas ner gratis. Klicka HÄRlänk till annan webbplats för lathund.

Du som arbetar och går i skolan eller förskolan loggar enklast in via vårt intranät intranet.falkenberg.selänk till annan webbplats eller via appen och Andra sätt att logga in och Falkenbergs kommun. Klicka HÄRlänk till annan webbplats för lathund.

All info och hjälp i form av lathundar, filmer finns på Unikumguiderlänk till annan webbplats.

Besök gärna Unikums hemsida för att läsa mer på unikum.netlänk till annan webbplats.

Kontakt

  • Vid frågor eller synpunkter hör av dig till vårt
  • kontaktcenter