Eldningsförbud – Fire ban – Feuerverbot i hela kommunen. Bevattningsförbud i delar av kommunen.

Det är förbjudet att elda utomhus. Det råder även bevattningsförbud i Ullared, Fagered och Fridhemsberg. Read more/Lesen Sie mehr → Läs mer

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Vårt verktyg Unikum

I Falkenbergs kommun använder alla grundskolor och förskolor ett digitalt verktyg, Unikum, för att dokumentera barn och elevers lärande och utveckling.

Under läsåret 17/18 dokumenterar även gymnasieskolan i samma verktyg vad det gäller kunskapsutvecklingen och de stödinsatser som krävs i form av extra anpassningar och särskilt stöd.

I verktyget kan hemmet och skolan samarbeta och kommunicera i form av lärblogg, blogg, kommentarer kring barnets/elevens kunskapsutveckling kopplat till läroplanen för respektive verksamhet. Vårdnadshavare får möjlighet att logga in för att följa och samtala med skolan om sitt barns utveckling och lärande och vara delaktig i utvecklingssamtalet som också dokumenteras i verktyget.

Du som vårdnadshavare loggar enklast in via unikum.net och Logga in eller via Unikumappen som laddas ner gratis. Klicka HÄR för lathund.

Du som arbetar och går i skolan eller förskolan loggar enklast in via vårt intranät intranet.falkenberg.se eller via appen och Andra sätt att logga in och Falkenbergs kommun. Klicka HÄR för lathund.

All info och hjälp i form av lathundar, filmer finns på Unikumguider.

Besök gärna Unikums hemsida för att läsa mer på unikum.net.

Kontakt

  • Vid frågor eller synpunkter hör av dig till vårt
  • kontaktcenter